2014-10-03 08:54:50
Φωτογραφία για Το γαμήλιο δώρο που θα προσφέρει ο Σαμαράς στην νεόνυμφη κυρία Κλούνεϊ – Τι ρόλο θα αναλάβει για τα γλυπτά του Παρθενώνα
Ένα βιβλίο με τον Παρθενώνα και τα αγάλματα που λείπουν από το παγκόσμιο μνημείο πολιτισμού είναι το... γαμήλιο συμβολικό δώρο που θα κάνει ο Πρωθυπουργός στην νιόπαντρη Αμάλ Αλαμουντίν, που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, λίγα 24ωρα μετά τον μυθικό γάμο της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία.

Η Αλαμουντίν, θα αναλάβει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην διεκδίκηση των γλυπτών του Παρθενώνα, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς είναι επιφανής δικηγόρος η οποία συνεργάζεται και με τον ΟΗΕ. Ο διεθνής αντίκτυπος του γάμου της με τον γοητευτικό σταρ αλλά και οι δικές της γνώσεις και διεθνείς επαφές, κρίνονται χρήσιμες προκειμένου να συμβάλλει στην δράση για το αίτημα της επιστροφής των μαρμάρων – κάτι που είχε ζητήσει πρόσφατα και δημοσίως, ο Τζώρτζ Κλούνεϊ.

Η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό θα γίνει πιθανότατα στο μέγαρο Μαξίμου ενώ ίσως υπάρξει και ξενάγησή της στο μουσείο της Ακρόπολης. Η άφιξη της κυρίας Κλούνεϊ κρατείται μυστική, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επισκεφθεί την Αθήνα για τρεις ημέρες και έχει διαμηνύσει ότι θέλει να γίνει με διακριτικότητα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ