2014-10-03 19:29:18
Φωτογραφία για Το Αίγιο είπε στερνό αντίο στον Γιώργο Κουνινιώτη
Με ένα ζεστό χειροκρότημα, εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον αγαπημένο τους Γιώργο Κουνινιώτη, σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος από καρδιακό επεισόδιο.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Αλίκη, η αδελφή του Σοφία, οι θείοι του, τα ξαδέρφια και τα ανήψια του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του γνωστού και ιδιαίτερα αγαπητού αιγιώτη, γιου του αείμνηστου δημάρχου Αιγίου Νίκου Κουνινιώτη. Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος μίλησε με λίγα θερμά λόγια για τον εκλιπόντα και την προσωπικότητά του, ενώ λίγα λόγια είπε και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Αιγίου π. Καλλίνικος. Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας ο πρόεδρος κ
. Γιώργος Ντίνος ανέγνωσε ψήφισμα, όπως ψήφισμα διάβασε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου κ. Ανδρέας Σοφέτης. Το λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Σωκράτης Μαυρίδης, μιλώντας για τον έμπορο και φίλο Γιώργο Κουνινιώτη, ενώ με πολύ συγκινητικά λόγια ο πρώην δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του και ευχήθηκε κουράγιο στην οικογένειά του.

Όλα ήταν λιτά και ήσυχα, όπως θα ήθελε και ο ίδιος ο εκλιπών. Η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο Αιγίου, όπου δέχτηκαν συλλυπητήρια οι συγγενείς.

Καλό ταξίδι, φίλε Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε και ας σε έχουμε όλοι παράδειγμα για την προθυμία σου να βοηθήσεις όποιον χρειαζόταν την ανάγκη σου, πάντα με χαμόγελο και αγάπη. Κουράγιο στην οικογένειά σου, που πίνει πολύ πικρό ποτήρι, ας τους δώσει ο Θεός δύναμη να αντέξουν. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-filodimos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ