2014-10-04 00:51:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την έλλειψη προστατευτικών μέτρων σε κεντρικό δρόμο της Αυλίδας
Αγαπητό tromaktiko,

Λαμβάνω το θάρρος να σας ενοχλήσω διότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πρόκειται για τον κυματοθραύστη που ενώνει τα χωριά: Παραλία Αυλίδος και Φάρο Αυλίδος. Εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια κατασκευάστηκε παράκτιος δρόμος με επιχωμάτωση της αιγιαλίτιδας ζώνης (μπάζωμα) που ενώνει τα δύο παραπάνω χωριά. Για τη στήριξη αυτού του δρόμου κατασκευάστηκε επίσης και ένας κυματοθραύστης με πενιχρά δομικά υλικά και ανύπαρκτη στατική μελέτη. Με τον διάβα των χρόνων ο κυματοθραύστης κατέρρευσε σε πολλά σημεία. Η διάβρωση του υπερκείμενου παράκτιου δρόμου και η παντελής έλλειψη προστατευτικού κιγκλιδώματος είχαν σαν τραγικό αποτέλεσμα το τροχαίο δυστύχημα με μια μοτοσικλέτα, που στοίχισε τη ζωή ενός δεκαεξάχρονου.

Το μόνο που λύθηκε σαν προστατευτικό μέσο έκτοτε, ήταν η τοποθέτηση μερικών πασάλων, με σκοπό τη στήριξη ασπροκόκκινων ταινιών πρόληψης μελλοντικού ατυχήματος.

Για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα λόγω της παντελούς αδιαφορίας των Δημάρχων της Αυλίδας θα ήθελα να αναδείξετε το εν λόγω πρόβλημα.

Τυγχάνω κάτοικος της περιοχής και όπως καταλαβαίνετε βρίσκομαι σε καθημερινό κίνδυνο τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ