2014-10-04 08:30:32
Φωτογραφία για Ηλεία: Σαββατοκύριακο με έντονη κακοκαιρία – Αναλυτική πρόγνωση
Το Σάββατο καταιγίδες περιμένουμε στο Ιόνιο, πιθανόν να επηρεάζουν μόνο τα παράκτια τμήματα του νομού. Γενικά καλός ο καιρός το Σάββατο. Από το βράδυ του Σαββάτου περιμένουμε επιδείνωση.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία πολύ νερό διαφαίνεται το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα, φαινόμενα ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα.

Θα δούμε και τα νεότερα στοιχεία κατά την διάρκεια της Παρασκευής και αν χρειαστεί θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο δελτίο.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Το Σάββατο 04/10 περιμένουμε καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές, πιθανόν καταιγίδες μόνο στα παράκτια τμήματα της Ηλείας. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα επεκταθούν. Η θερμοκρασία το πρωί 17 με 18oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 24 με 25οC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Την Κυριακή και την Δευτέρα 05-06/10 περιμένουμε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία το πρωί 18 με 19oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 22 με 23οC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ