2014-10-04 12:40:11
Φωτογραφία για ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Μέρα μνήμης είναι η σημερινή για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και σύσσωμο το υγιές οπαδικό ελληνικό κίνημα.

Με αφορμή την συμπλήρωση 15 χρόνων από τη μέρα που έχασαν τη ζωή τους, στα Τέμπη, οι έξι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αποτίνουν, σήμερα, φόρο τιμής μέσω των επίσημων σελίδων τους, στο facebook.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις αδέρφια! Η τραγωδία της Θύρας 7 "πονάει" όλους τους οπαδούς του Θρύλου και όχι μόνο.

«15 χρόνια πέρασαν από εκείνη την ημέρα που 6 οπαδοί του Παοκ από το Κορδελιό έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη Αιωνία τους η μνήμη, να μην ξανασυμβεί σε καμία οπαδικη οικογένεια

RIP

Y.γ Μπορεί να μην γουστάρουμε τα Μπαόκια και να μας χωρίζουν πολλά… αλλά εμείς καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να έχεις χάσει αδέλφια στο γήπεδο και έως εκ τούτου δεν σφυρίζουμε αδιάφορα κάτι τέτοιες ημέρες», αναφέρει το post του Πόρτο Λεόνε, ενώ αντίστοιχο είναι και αυτό της Θύρας 7 Παγκρατίου:


«Ξημερώματα στις 4 Οκτωβρίου του 1999 τα πούλμαν των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη,καποιοι όμως δεν θα γυρίσουν πίσω,στα Τέμπη ο χάρος έστησε καρτέρι και πήρε 6 ψυχές μαζί του,6 νέα παιδιά αφήσανε την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο,για την αγαπημένη τους ομάδα!Σαν λαός έχουμε ζήσει και έχουμε νοιώσει αμέτρητο πόνο και θλίψη για αδικοχαμένα αδέρφια...Δεν θα μπορούσαμε σαν λαός να μην συλληπηθούμε τις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών του Π.Α.Ο.Κ.,καθώς και όλη την "οικογένεια " του Π.Α.Ο.Κ...4 Οκτωβρίου 1999...Ημέρα λύπης για όλους του οπαδούς,για όλους τους ανθρώπους...Να αναπαυθεί η ψυχή τους και να μην ξεχαστούν ποτέ η μνήμη τους,τα ονόματα τους...».
* R.I.P.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ