2014-10-04 15:20:19
Φωτογραφία για Η Άντζελα Δημητρίου εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα
Οι δημόσιες εμφανίσεις της δεν μένουν απαρατήρητες, πόσο μάλλον όταν συναντά το Γιώργο Λιάγκα. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία στην τελευταία της εμφάνιση στο "Πρωινό" είχε μία "επεισοδιακή" συζήτηση με τον παρουσιαστή.

Από την είσοδό της κιόλας, στο πλατό της εκπομπής η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε με τα σχόλια του παρουσιαστή. Εφόσον το ζευγάρι επαίνεσε τη σιλουέτα της και τη ρώτησε πώς διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της, εκείνη απάντησε ότι κάνει καθημερινά γυμναστική, καθώς της αρέσει να δείχνει νεότερη.

Στο σημείο αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: "Γι' αυτό αλλάζεις και τους άντρες σαν τα πουκάμισα" κι από εκεί ξεκίνησε η ένταση στη συζήτηση. Από πλευράς της, η τραγουδίστρια ανταπάντησε: "Δεν κατάλαβα, δεν κατάλαβα... Τους αλλάζω; Τους αλλάζω! Τελείωσε η ιστορία... τελείωσε! Όλα καλά! Να σου πω ήρθα για την δουλειά μου", ενώ συνέχισε: "Κάποιος που έχει κάνει 35 χρόνια καριέρα, δεν μπορεί συνεχώς να μιλά για την προσωπική του ζωή".

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά συνέχισε να πιέζει την Άντελα Δημητρίου, οπότε η τελευταία ξέσπασε, λέγοντας: "Δε θέλω να λέω κάτι. Όταν βγαίνω στην τηλεόραση και το λέω μου πάει γρουσουζιά!".
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ