2014-10-04 17:22:30
Φωτογραφία για ΦΕΤΕΛ : ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΕΥΓΩ...
Ο Sebastian Vettel υποστήριξε ότι αφήνει τη Red Bull Racing διότι χρειαζόταν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr".

Ο Γερμανός πιλότος μίλησε στην Ιαπωνία για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι θα αποχωρήσει από τη Red Bull στο τέλος της σεζόν.

"Η απόφασή μου δεν έχει καμία σχέση με τα φετινά μας αποτελέσματα. Έχει περισσότερο να κάνει με το γεγονός ότι αισθάνθηκα έτοιμος και ότι ήρθε πια ο καιρός να κάνω κάτι καινούριο. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Δεν είναι ότι είμαι δυσαρεστημένος, απόλαυσα κάθε αγώνα με την ομάδα. Είχαμε ένα εκπληκτικό σερί τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια.

Προφανώς δεν ελπίζαμε φέτος να έρθουν τα πράγματα όπως ήρθαν, αλλά έτσι είναι οι αγώνες και η ζωή, και αφήνω ένα πολύ ευχάριστο μέρος - γι’ αυτό είναι πάντα δύσκολο. Όμως, σε κάποιο σημείο της ζωής σου αισθάνεσαι ότι θέλεις να κάνεις κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό. Η φωνή μέσα μου όλο και δυνάμωνε και με οδήγησε στην απόφαση να αφήσω τη Red Bull και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Για το πού θα πάει, τόνισε: "Θα ανακοινώσω πολύ σύντομα (που θα πάω). Φυσικά έχω την ελπίδα για το καλύτερο - διαφορετικά δεν θα έπαιρνα μια τόσο δύσκολη απόφαση να αφήσω ένα τόσο ευχάριστο μέρος, να αφήσω ανθρώπους που συμπαθώ και να αντιμετωπίσω την δύσκολη περίσταση να τους πω ότι φεύγω. Οπότε, έχω μεγάλες ελπίδες και μεγάλη πίστη πως όπου πάω, θα πετύχω".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ