2014-10-04 21:08:13
Φωτογραφία για Έτσι είναι σήμερα ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος
Μία πρόσφατη φωτογραφία του συλληφθέντα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, Αντώνη Σταμπούλου, έδωσαν το Σάββατο (04/10) στη δημοσιότητα οι αρχές.

Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας γίνεται κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών. Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Να θυμίσουμε ότι ο 31χρονος, που έπεσε την προηγούμενη Τετάρτη στα χέρια των αρχών, από την πρώτη στιγμή αρνούνταν πεισματικά να συνεργαστεί με την αστυνομία. Για να του πάρουν τα αποτυπώματα χρειάστηκε να τον κρατάνε αρκετοί αστυνομικοί ενώ στις φωτογραφίες που επιχειρούσαν να τον τραβήξουν, έκλεινε τα μάτια και έκανε γκριμάτσες, βρίζοντας στα ιταλικά.

Τελικά, όπως φαίνεται, κατάφεραν να τον βγάλουν μία φωτογραφία που να φαίνεται πώς είναι σήμερα, καθώς η προηγούμενη που είχε δοθεί στη δημοσιότητα ήταν από την αστυνομική του ταυτότητα.

Εν τω μεταξύ, "καθαρά" αποδείχτηκαν τα δύο σπίτια σε Κυψέλη και Θησείο που ερεύνησε η αντιτρομοκρατική, καθώς σ' αυτά δεν βρέθηκε οπλισμός ή άλλα αντικείμενα της οργάνωσης, στην οποία φέρεται να ανήκει ο Σταμπούλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες για αναζήτηση και άλλων διαμερισμάτων-κρησφυγέτων στην Αθήνα συνεχίζονται.

Πηγή: news247
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ