2014-10-05 09:22:48
Φωτογραφία για Η Dell παρουσιάζει την πλέον προηγμένη οικογένεια server
Σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στην Αθήνα, η Dell παρουσίασε τη στρατηγική της για το data center και τις νέες λύσεις της για εταιρικές υποδομές και τις κλιμακούμενες end-to-end λύσεις IT. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νέων Dell PowerEdge servers, αλλά και του αποθηκευτικού συστήματος Dell Storage SC4020. Στους πρώτους από τους νέους servers Dell PowerEdge περιλαμβάνονται οι PowerEdge R730xd, R730, και R630 rack, ο blade server M630 και ο tower server T630, οι οποίοι χρησιμοποιούν την τελευταία οικογένεια επεξεργαστών Intel Xeon E5-2600 v3.

Σε συνδυασμό με το πλήρες φάσμα προϊόντων για εταιρικές υποδομές ΙΤ της Dell, το λογισμικό και τις υπηρεσίες, οι νέοι Dell PowerEdge servers επιτρέπουν την αύξηση του επιπέδου λειτουργικής αποδοτικότητας και ευελιξίας σε οποιαδήποτε κλίμακα, για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές και περιβάλλοντα
. Η 13η γενιά Dell PowerEdge server περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν με έμπνευση τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των πελατών και αξιοποιούν τεχνολογικές καινοτομίες στην αποθήκευση, την επεξεργαστική ισχύ και τη μνήμη, σε συνδυασμό με κορυφαίες στον κλάδο δυνατότητες διαχείρισης συστημάτων, παρέχοντας στους πελάτες επιλογές που τους επιτρέπουν να αξιοποιήσουν τις τάσεις του κλάδου σε τομείς όπως cloud computing, mobility, big data και τεχνολογίες software-defined. Οι νέοι servers PowerEdge της Dell έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν τις εφαρμογές, φέρνοντας πιο κοντά τα δεδομένα στον επεξεργαστή για αυξημένη απόδοση.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπιτικό Internet παντού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπιτικό Internet παντού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ