2014-10-05 11:10:09
Φωτογραφία για ΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ...
Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και για τον λόγο αυτό, ο Μίτσελ αποφάσισε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του την ευκαιρία να ξεκουραστούν την Κυριακή (5/10).

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το Σάββατο (4/10) στο Αθλητικό Κέντρο στο Ρέντη και στη συνέχεια… ειδοποιήθηκαν από τον Ισπανό τεχνικό πως την Κυριακή θα μπορέσουν να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις… μπαταρίες τους.

Πάντως, ο Μίτσελ έχει μερικούς λόγους για να... «πονοκεφαλιάζει», μια και οι Γκαζαριάν, Ντοσεβί, Φουστέρ, Μπενίτες και Σιόβας δεν μετέχουν στο κανονικό… κομμάτι των προπονήσεων, μια και προέρχονται από τραυματισμούς. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ενδιαφέρον έχει… πέσει πάνω τους, προκειμένου να είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί από την Super League, αν το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με την 6η αγωνιστική που έχει αναβληθεί ή αν θα μετατεθεί σε εμβόλιμη στο μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ