2014-10-05 12:04:32
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΛΥΣΕΙΣ
Οι δεκαπέντε μέρες που ακολουθούν, μέχρι δηλαδή την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές για τον Μίτσελ και τη δουλειά που θέλει να κάνει ο Ισπανός τεχνικός στο Ρέντη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού καταστρώνει τα πλάνα του για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες οι ερυθρόλευκοι, προκειμένου να βελτιώσουν άμεσα την αγωνιστική τους εικόνα και το ενθαρρυντικό νέο για τον Μίτσελ είναι πως σύντομα θα έχει στη διάθεσή του παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τους οποίους υπολογίζει ο Ισπανός τεχνικός για να αλλάξει πρόσωπο ο Ολυμπιακός.

Ο Νταβίντ Φουστέρ, ο Χόρχε Μπενίτες, ο Ματιέ Ντοσεβί αλλά και ο Γκαζαριάν αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή τους σε περίπου δέκα ημέρες. Με δεδομένο πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι σε δύο εβδομάδες, οι τέσσερις αυτοί παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και τέσσερις πέντε προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.


Ο Μίτσελ περιμένει πώς και πώς την επιστροφή, ειδικά των Φουστέρ, Σιόβα και Μπενίτες, αλλά σε ό,τι αφορά τον Σιόβα ενδέχεται να μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός, καθώς αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο υποτροπής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, σχεδιάζει να... ανακατέψει την τράπουλα σε ό,τι αφορά τον χρόνο συμμετοχής, δίνοντας ευκαιρία και σε άλλους παίκτες που δεν έχουν μέχρι στιγμής παίξει πολύ.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Φουστέρ, ο Μπενίτες, ο Ντοσεβί, ο Φορτούνης, ο Γκαζαριάν και φυσικά ο Σιόβας, με τον τελευταίο να έχει αγωνιστεί μόνο στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, όπου και τραυματίστηκε εκ νέου. Είναι γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός προβληματίζεται με την απόδοση ορισμένων παικτών και γι' αυτόν τον λόγο σχεδιάζει αλλαγές, τόσο σε ό,τι αφορά πρόσωπα όσο και στη διάταξη των ερυθρόλευκων.

Η απουσία για παράδειγμα του Φουστέρ αλλά και του Σιόβα στον αγώνα με τη Μάλμε στέρησε από τον προπονητή του Ολυμπιακού δύο πολύ σημαντικές λύσεις. Δύο επιλογές που θα μπορούσαν να έχουν βοηθήσει πολύ το Θρύλο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Σουηδίας.

Ο Μίτσελ δεν μπορούσε βέβαια να κάνει κάτι γι' αυτό καθώς οι δύο παίκτες ήταν τραυματίες, αλλά πλέον σχεδιάζει τα πλάνα του για τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν έχοντας αρκετές αλλαγές στο μυαλό του. Ο Ολυμπιακός έχει άλλωστε μεγάλο βάθος στο ρόστερ του και η ύπαρξη πληθώρας επιλογών δίνει τη δυνατότητα στον Ισπανό τεχνικό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του σε ό,τι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, καθώς υπάρχουν προβλήματα στα οποία πρέπει να δώσει λύσεις ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ