2014-10-05 12:47:36
Φωτογραφία για ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ
Μεγάλη καραμπόλα με νταλίκα και πάνω από 30 αυτοκίνητα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο, από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερα άτομα, ενώ υπάρχουν και τραυματίες, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά Ι.Χ. αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, νταλίκα προσέκρουσε πάνω στα αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν τραυματίες. Ο κ. Αθανασόπουλος έκανε λόγο για δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ. και μία νταλίκα. Στο Ι.Χ. εντοπίστηκε απανθρακωμένο άτομο, ενώ αυτή τη στιγμή οι αρχές ερευνούν τη νταλίκα.

Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ Κοζάνης και Θεσσαλονίκης με εκτροπές από τον κόσμο Πολυμύλου και τον κόμβο Νησελίου.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ