2014-10-05 18:23:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Αρπάχτηκαν τα σκυλιά… αρπάχτηκαν και τα «αφεντικά»
Πήγαν να βουτηχτούν τα σκυλιά τους και τελικά αρπάχτηκαν στα χέρια οι ίδιοι καταλήγοντας κι οι δύο με μώλωπες! Το περιστατικό συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων, δίπλα στο πάρκινγκ της Παπαφλέσσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός καθόταν στο πάρκο με το μεγαλόσωμο σκύλο του άγριας ράτσας. Αφού έπαιξαν και έτρεξαν, κάθισαν στο γρασίδι κοιτάζοντας τη θάλασσα και μάλιστα ο νεαρός είχε αγκαλιάσει το αγαπημένο του τετράποδο. Όμως κάποια στιγμή στο βάθος ξεπρόβαλε μια κυρία με το δικό της σκυλάκι, ένα μικρό και παιχνιδιάρικο. Προτού προλάβει να αντιδράσει ο νεαρός, ο μεγαλόσωμος σκύλος του, του έφυγε από τα χέρια και άρχισε να τρέχει προς το σημείο της γυναίκας. Το μικρό σκυλάκι άρχισε να γαβγίζει με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον άγριο σκύλο ο οποίος δεν άφησε περιθώρια κι άρχισε να προσπαθεί να επιτεθεί, δείχνοντας παράλληλα τα σαγόνια και τα κοφτερά δόντια του!Ο νεαρός, στο μεταξύ, είχε σηκωθεί και κατευθυνόταν προς τα εκεί αλλά βλέποντας ότι τα πράγματα είχαν αγριέψει άρχισε να τρέχει για να προλάβει
. Και τότε ένας τρίτος που κοιτούσε του έκανε παρατήρηση φωνάζοντάς του να... «μαζέψει το δολοφόνο του». Και τότε ήταν που ο νεαρός άλλαξε κατεύθυνση πλησιάζοντας απειλητικά τον δεύτερο άνδρα. Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια χωρίς δεύτερη κουβέντα!

«Έπεσε» άγριο ξύλο!Οι δύο θερμόαιμοι άνδρες, ίδιας περίπου ηλικίας, άρχισαν να γρονθοκοπούνται στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ οι βρισιές έδιναν κι έπαιρναν. Την ίδια στιγμή τα σκυλιά λίγο πιο πέρα κυνηγιόντουσαν με την ιδιοκτήτρια του ενός να τα έχει χάσει και να ουρλιάζει καλώντας σε βοήθεια, μην ξέροντας τι άλλο να κάνει! Τελικώς, τη λύση την έδωσε μια ομάδα περαστικών αθλητών οι οποίοι έφθαναν στο χώρο για να τρέξουν. Βλέποντας το απίστευτο σκηνικό δεν έμειναν αδιάφοροι και παρενέβησαν, χωρίζοντας πρώτα τους νεαρούς και υποχρεώνοντας τον έναν να πάει να... μαζέψει το σκύλο του προτού δαγκώσει το άλλο τετράποδο.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ