2014-10-05 19:48:40
Φωτογραφία για Αυτό το παλάτι άφησε ο Justin Bieber για να έρθει Σαντορίνη
Κυριακή 5 Οκτωβρίου, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή μας βρήκε και ο... Justin Bieber στη Σαντορίνη! Κανείς δεν το περίμενε είναι η αλήθεια και έτσι το πέρασμα του από το Ελληνικό νησί, προκάλεσε ένα μίνι πανικό εκ των υστέρων στους fan του.

Ο Κώστας Καλημέρης των Black Rock Studios, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον 20χρονο σταρ, γράφοντας: "Thanks to Justin Bieber and his team for spending a few days at the Black Rock.It was amazing!"

Φυσικά, ο Justin Bieber δημοσίευσε και ο ίδιος φωτογραφίες από το νησί με τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Ανάμεσα στις τελευταίες του που είδαμε στο Ιnstagram, ομως, κολλήσαμε σε μια που δείχνει το υπερχλιδάτο εσωτερικό του αεροπλάνου με το οποίο ταξιδεύει. Έτσι, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά και στη... βάση του. Και ω, της έκπληξης, ήρθαμε αντιμέτωπες με ένα παλάτι.

Κυρίες, δείτε σπίτι που έχει, σε ηλικία 20 ετών. (Ούτε να φανταστούμε δε θέλουμε τι σπίτι θα έχει στα 30 ας πούμε. Ίσως σε άλλο πλανήτη;)


Το ενοίκιο για αυτή την κατοικία - ξενοδοχείο είναι 29.500 δολάρια το μήνα. Ο Justin Bieber το νοίκασε μετά την προτροπή της Miley Cyrus να βρει ένα χώρο όπου θα μπορεί να περνάει καλά χωρίς να ενοχλεί γείτονες. "Έχεις πολλά λεφτά, πάρε ένα σπίτι που θα έχει μέσα και club" είχε πει η Miley σε συνέντευξη της.

Η αλήθεια είναι ότι ο Bieber δεν ήταν πολύ διακριτικός στην προηγουμένη "φωλίτσα" του στο Beverly Hills. Το σπίτι αυτό, στο οποίο μένει εδώ και περίπου δύο μήνες, έχει έκταση 16.000 τετραγωνικά μέτρα και δε φαίνεται να έχει πολύ κοντά γείτονες.

Διαθέτει τεράστια κουζίνα (αχρείαστη να' ναι) και τραπεζαρία που χωράει 20 άτομα.

Στο μπάνιο έχει τηλεόραση, για να μουλιάζει χωρίς να βαριέται.

Το σπίτι έχει συνολικά 10 υπνοδωμάτια!

Ότι πρέπει δηλαδή για να μπορούν να μένουν εκεί, όσοι πηγαίνουν τα βράδια στο αρκετά μεγάλο club, που βρίσκεται μέσα στο σπίτι.

Έχει και αίθουσα προβολής ταινιών με οθόνη 160 ιντσών και τρεις σειρές δερμάτινους καναπέδες.

Στους χώρους του βρίσκονται ping pong και μπιλιάρδο. Φυσικά υπάρχει ασανσέρ, πλήθος αποθηκευτικών χώρων και πολύ μπλε φωτισμός παντού.

Για την ημέρα και τους κοιλιακούς φέτα, ο Justin επιλέγει το γυμναστήριο του σπιτιού του, το οποίο έχει και υπέροχη θέα.

Η πισίνα δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο σπίτι. Πινελιά, η επιγραφή "Hollywood" που το βράδυ φωτίζεται και πάλι μπλε.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ