2014-10-05 20:20:38
Φωτογραφία για Η Έλενα Τσαβαλιά για το πρωινό με Λιάγκα - Σκορδά
Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα και το πρωινό πρόγραμμα του Mega, με παρουσιαστή το Μάρκο Σεφερλή. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία πρόσφατα σχολίασε τον ανταγωνισμό από τους υπόλοιπους ταγούς της πρωινής ζώνης.

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η ηθοποιός δήλωσε ότι χαίρεται που το κοινό ασχολείται μαζί τους πριν ακόμη αρχίσουν την εκπομπή και ελπίζει να συνεχίσουν και μετά την πρεμιέρα.

Όσο για το πρωινό πρόγραμμα του διδύμου Λιάγκα - Σκορδά, η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή σχολίασε: "Είδα την πρεμιέρα τους, βασισμένο στη γνωστή συνταγή και δικαίως γιατί συνταγή που σου έχει κάνει επιτυχία δεν την αλλάζεις, βέβαια ομολογώ ότι είδα και πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία... στοιχεία που δίνουν απάντηση στην ερώτηση "μα πως ένας ηθοποιός και συγκεκριμένα ο Σεφερλής μπορεί να κάνει συνέντευξη. Το Πρωινό έδωσε λοιπόν την απάντηση... Με τον ίδιο τρόπο που στο Πρωινό του ΑΝΤ1 χόρεψαν και τραγούδησαν κι έκαναν θέατρο, έτσι θα κάνει κι ο Σεφερλής συνεντεύξεις...!".
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ