2014-10-05 21:41:18
Φωτογραφία για ΜΕ... ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ  ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ Ο ΠΑΟ!
Στον τελικό του «Gomelsky Cup», ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Γκιστ στη διάθεσή του, αλλά και τους απόντες εδώ και αρκετό διάστημα Φώτση, Μαυροκεφαλίδη, Νέλσον, αλλά και τον Μποχωρίδη γνώρισε τον... διασυρμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 75-46. 

Ο... Μπλουμς αντίθετα που αποκτήθηκε πρόσφατα ήταν... άφαντος.

Από την άλλη, μη νομίζει κανείς ότι η ΤΣΣΚΑ έπαιζε... κομπλέ. Παίκτες όπως ο πιτσιρικάς Αστάπκοβιτς πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες που στη διάρκεια της χρονιάς δε θα δούμε και... τόσο πολύ (Κορόμπκοφ, Ζοζούλιν, Στρέμπκοφ). Επίσης, να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Κριάπα, Γουίμς και Ντε Κολό, ενώ παίκτες σαν τον Τεόντοσιτς, τον Χάινς και τον Φριτζόν πήραν χρόνο... συντήρησης

Mε.. σύστημα "παίρνω τη μπάλα και κάνω ότι μου κατέβει" η ομάδα του Ιβάνοβιτς δε θα μπορούσε να είχε καμία τύχη στον αγώνα και αν ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν έψαχνε τα... τραβηγμένα στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά θα είχε ξεπεράσει εύκολα και τους... 40 πόντους.


Από εκεί και πέρα, όλοι πλέον είδαμε τι μπορεί να κάνει το τρελό... φορτηγό Μπατίστα, απέναντι σε σοβαρούς ψηλούς. Ξαφνικά από τους 18 και τους 20 πόντους έπεσε στους... 3. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον... "Ντρου" - Σλότερ, που έσπασε τα στεφάνια και πέτυχε συνολικά 5 πόντους!

Όλοι πλέον κοιτάνε το ματς νοκ-άουτ της Πέμπτης για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, που εκεί λογικά θα έχουν στη διάθεσή τους τόσο τον Γκιστ όσο και πιθανότατα τον Φώτση (παρόλο που έχει καιρό να παίξει έστω και σε φιλικό αγώνα), αλλά και τον Μποχωρίδη. 

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 41-29, 52-40, 75-46

ΤΣΣΚΑ (Ιτούδης): Αστάπκοβιτς 8, Τεόντοσιτς 8(1), Φριτζόν 8(2), Νίκολς 6(2), Τζάκσον 7, Μαρκοϊσβίλι 10(1), Κορόμπκοφ 8, Ζοζούλιν, Στρέμπκοφ 3(1), Βοροντσέβιτς 2, Κάουν 9, Χάινς 6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος 4, Σλότερ 5, Γιάνκοβιτς 11(2), Μπλουμς 3(1), Παππάς 11(2), Διαμαντίδης 5(1), Μπατίστα 3(11ριμπ.), Διαμαντάκος 4, Κόνιαρης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Σερβία τα έχει... 300
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Σερβία τα έχει... 300
Πίεση; Μετακόμιση τώρα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πίεση; Μετακόμιση τώρα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ