2014-10-06 10:58:38
Φωτογραφία για Το Sniper Elite III πλέον υποστηρίζει και Mantle
Πριν αρκετό καιρό είχαμε αναφερθεί σε ένα ενδιαφέρον άρθρο του videocardz το οποίο είχε μια λίστα με τα παιχνίδια που αναμένονταν να υποστηρίξουν το Mantle API της AMD στο άμεσο μέλλον. Μέσα στην λίστα αυτών των παιχνιδιών ήταν και το Sniper Elite III της Rebellion. 

Η υποστήριξη για το Mantle στο Sniper Elite III, πλέον είναι γεγονός. Η Rebellion διέθεσε σήμερα ένα νέο patchγια το παιχνίδι το οποίο προσθέτει υποστήριξη για Mantle. Επιπλέον στα extras του παιχνιδιού έχει προστεθεί και ένα νέο benchmark mode, ώστε ο καθένας να μπορεί να δει τα πλεονεκτήματα της χρήσης του API της AMD από πρώτο χέρι. Σύμφωνα με τις δοκιμές της ίδιας της Rebellion η χρήση του Mantle έναντι του DirectX 11πρόσφερε τα παρακάτω πλεονεκτήματα

Improved frame rateReduced CPU power consumption (important for laptops)Less susceptible to frame rate spikes when other programs hit the CPUFuture scalability with higher numbers of coresScope for increasing scene and world complexityAbility to increase the CPU budget for other systems like AI.


Η χρήση του Mantle στο Sniper Elite III δίνει επιπλέον στην Rebellion την δυνατότητα να προσαρμόσει την μηχανή γραφικών της "Asura Engine", πάνω στην οποία βασίζεται και το Sniper Elite III, στις ανάγκες των μελλοντικών low level APIs όπως θα είναι και τοDirectX 12. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι για την ενεργοποίηση του Mantle στο Sniper Elite III, θα πρέπει να έχουν εγκατασταθούν οι τελευταίοι οδηγοί της AMD, έκδοση 14.9, οι οποίοι έγιναν διαθέσιμοι μόλις πριν λίγες μέρες και μπορείτε να κατεβάσετε από το site της AMD.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ