2014-10-06 14:07:07
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΔΙ»... Ο ΤΣΟΡΙ!
Το… βάρος στον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ αναμένεται να… ρίξει τις επόμενες μέρες ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αποτελεί βασικό… γρανάζι στη «μηχανή» των ερυθρόλευκων και είναι εκ των πρωταγωνιστών στο παιχνίδι τoυ Θρύλου τη φετινή περίοδο, όπως άλλωστε έχει φανεί και στα πρώτα επίσημα ματς των Πρωταθλητών Ελλάδας σε Champions League και Super League.

Ο «Τσόρι» ήταν μεταξύ των κορυφαίων στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου η ομάδα του Μίτσελ πανηγύρισε τη νίκη 3-2, ωστόσο, δεν είχε ανάλογη «εικόνα» στις δύο ήττες με τον Ατρόμητο και τη Μάλμε.

Για τον λόγο αυτό, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να έχει επαφή με τον Λατίνο μέσο, όπου θα του εκφράσει την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές του, έχοντας ως στόχο να ...«φτιάξει» τον ποδοσφαιριστή του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Άλλωστε, με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός έχει συνεχόμενα δύσκολα ματς, τόσο στην Ευρώπη, κόντρα στην Γιουβέντους, όσο και στην Ελλάδα, όπου οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό, ενώ έχουν σε… εκκρεμότητα το παιχνίδι της 6ης στροφής με τον ΠΑΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ