2014-10-06 15:39:31
Φωτογραφία για ΑΠΟΨΕ 21:15... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ & ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!
Σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις εννέα και μισή το βράδυ, θα ξεκινήσει η ειρηνική εκδήλωση των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΪ προς ένδειξη απόλυτης στήριξης στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ενημερώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα πως κάποιοι ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του.

Η οικογένεια του Θρύλου, ενωμένη και με ειρηνικό τρόπο θα δώσει σήμερα το δικό της μήνυμα με τη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί το βράδυ έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού αυτού σταθμού.

Mεγάλη μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθεί στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης" (21:15) και από εκεί με ειρηνική πορεία θα δείξει τη δύναμή του και θα σταθεί στο πλευρό του προέδρου των ερυθρολεύκων, δίνοντας το μήνυμα πως κανείς δεν μπορεί να σπιλώνει και να αφήνει αιχμές για το ΘΡΥΛΟ της Ελλάδας και τον πρόεδρό της. Για τη "βιτρίνα" του Ελληνικού ποδοσφαίρου στον Ευρωπαϊκό χώρο Χρέος όλων μας να σταθούμε ασπίδα στην ομάδα μας και στον πρόεδρο που όραμά του έχει να παέι το Θρύλο μας ακόμα πιο ψηλά, κάτι που προφανώς σε κάποιους δεν αρέσει...

ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι μπότες ιππασίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι μπότες ιππασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ