2014-10-06 17:42:09
Φωτογραφία για «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΣΤΟΝ ΤΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ... Κα ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!
Έξαλλος ήταν ο Φραντσέσκο Τότι μετά την ήττα της Ρόμα από τη Γιουβέντους, με τη γυναίκα του προέδρου της «Κυρίας», Έμα Γουίντερ, να του… απαντά στο twitter.

Ο αρχηγός των Ρωμαίων ήταν… πυρ και μανία μετά την ήττα 3-2 στο ντέρμπι της Serie A υποστηρίζοντας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), πως η «μάχη» στο πρωτάθλημα είναι… προαποφασισμένη και… κάλεσε την Γιουβέντους να παίξει στη δική της λίγκα, καθώς πάντα νικάει, είτε παίζει καλά, είτε όχι και ανέφερε πως όλη η Ιταλία γνωρίζει ότι η Ρόμα θα τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Αγκιέλι, Έμα Γουίντερ, έδωσε την… απάντησή της στον διεθνή μεσοεπιθετικό, καλώντας τον να παίξει αυτός σε δικό του πρωτάθλημα.

«Ελπίζω ο Τότι να πάει να παίξει αυτός σε δική του λίγκα», ήταν το μήνυμα που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο twitter, προκαλώντας πολλά σχόλια, αποθεωτικά από τους οπαδούς της ευρωπαικής αντιπάλου του Ολυμπιακού, αλλά και… άσχημα από αυτούς της Ρόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ