2014-10-06 20:47:19
Φωτογραφία για «ΦΩΤΙΑ» Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΚΟΜΕΛΣΚΙ ΓΙΑ ΠΑΟ!
Ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, γιός του αείμνηστου Αλεξάντερ, είχε να κάνει μια ...αποκάλυψη που αφορά τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, γνώρισε βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του ''Gomelsky Cup'' στη Μόσχα.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό τεστ για τους ''πράσινους'' πριν τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά στη Μόσχα, ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι ο οποίος εκτελεί χρέη σχολιαστή για λογαριασμό του ''Неделя в НБА'' στην ιστοσελίδα NTV-Plus, κλήθηκε να καταθέσει τη γνώμη του για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο τουρνουά.

Διαβάστε τι είπε ''Όπως κατάλαβα από τα λεγόμενα κάποιων που συνόδευσαν την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, υπάρχει πρόβλημα με τον νέο προπονητή. Αυτό εξηγεί πολλά''.

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχολίασαν πως δεν υπάρχει λόγος να μπουν σε λογική σχολιασμού, δήλωσης που αφορά κάποιον με τον οποίον δεν αντάλλαξαν κουβέντα, όπως και δεν κατανοούν το λόγο που ο Γκομέλσκι προέβη σε αυτήν τη δήλωση. Μάλιστα κάνουν λόγο για "προβοκάτσιας"... 

Τώρα τι σκοπούς είχε ο Γκομέλσκι και τι θα κέρδιζε από την... προβοκάτσια αυτή δε μας το εξηγούν, αλλά για να το λένε αυτοί κάτι... παραπάνω θα ξέρουν! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ