2014-10-06 21:14:42
Φωτογραφία για «ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΕ 50εκ. ΕΥΡΩ ΤΟ 2015 ΣΤΗ ΣΙΤΙ» (ΡΗΟΤΟ)
Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να αποβλήθηκε στο 89' του χθεσινού ντέρμπι με τη Γιουβέντους (3-2) για την «κοκορομαχία» του με τον Μαρότα, ωστόσο στην Ιταλία εκτιμούν πως οι «τζιαλορόσι» αναμένεται πολύ σύντομα να βάλουν ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο τους.

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται σε tweet του στο live blog της Gazzetta Dello Sport ένας εκ των απεσταλμένων της εφημερίδας κατά τη διάρκεια του ματς, όπου ο διεθνής πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο.

Βάσει, λοιπόν, αυτής της ανάρτησης, ο Μανωλάς αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι να βαδίσει στα... χνάρια των Μαρκίνιος και Μπενατία, οι οποίοι αποχώρησαν από την «Αιώνια Πόλη» με τους Ρωμαίους να βάζουν σημαντικά ποσά στα ταμεία τους.

Το συγκεκριμένο tweet, λοιπόν, ανέφερε πως την επόμενη περίοδο, τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2015 δηλαδή, η Ρόμα θα μοσχοπουλήσει τον Μανωλά στη Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα αναφέρει και το εξωφρενικό ή πιο σωστά... τρελό ποσό με το οποίο εκτιμάται πως θα πουληθεί ο Μανωλάς.


Συγκεκριμένα το νούμερο προκαλεί... ίλιγγο!

«Μανωλάς με 50 εκατ. ευρώ το 2015 στη Σίτι», ήταν η ανάρτηση για τον διεθνή πρώην ερυθρόλευκο στόπερ, ο οποίος μαζί με τον Σεϊντού Κεϊτά πήραν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους Ιταλούς συντάκτες για την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Σχεδόν σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος βαθμολογούσε με «7» την παρουσία του Μανωλά, ο οποίος χαρακτηριζόταν «Κολοσσός» της άμυνας και τονιζόταν πως το μόνο μελανό σημείο ήταν η φάση της αποβολής του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ