2014-10-06 23:29:06
Φωτογραφία για Βανδαλισμοί σε σχολικό κτίριο των Ιωαννίνων
Η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας όπου στεγάζεται το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων, ήταν έργο εισβολέων που προκάλεσαν βανδαλισμούς στο κτίριο και επιχείρησαν με αυτό τον τρόπο να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά που είχαν ανάψει στις κουρτίνες τριών παραθύρων οι άγνωστοι δράστες, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο κτίριο. Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα στο συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας να πάρει αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες και η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι εισβολείς είχαν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στα παράθυρα, τα καλοριφέρ και τους τοίχους μιας αίθουσας του δευτέρου ορόφου του σχολείου, ενώ προσπάθησαν να γκρεμίσουν και έναν τοίχο. Ακόμη, διέρρηξαν την πόρτα που οδηγεί σε μια μικρή γωνιακή αίθουσα στην σοφίτα του κτιρίου. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης σε εξωτερικές πόρτες του σχολείου και ο μόνος τρόπος να μπουν στο εσωτερικό είναι να διέθεταν κλειδιά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ