2014-10-07 09:42:11
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...
ΚΡΙΟΣ Το γεγονός ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί τα όνειρά σας, σας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση και ίσως να νιώθετε προδομένοι απ αυτά, έχετε υπομονή όμως, γιατί θα έρθει η στιγμή που θα κατανοήσετε το παρελθόν και τότε μόνο θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και στην υλοποίηση των προσδοκιών σας.. Η αφηρημάδα σας το τελευταίο διάστημα έχει σαν αποτέλεσμα να χάνετε σημαντικό χρόνο ψάχνοντας τα προσωπικά σας αντικείμενα και να πηγαίνετε καθυστερημένοι στις υποχρεώσεις σας.

 Ειδικά σήμερα που η μέρα θα είναι αρκετά φορτωμένη, έχετε το νου σας, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε χαρτιά αυτοκινήτου, ταυτότητα και άλλα σημαντικά έγγραφα.

ΤΑΥΡΟΣ Η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά αυξημένη και καθώς θα νιώσετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε τα ένστικτά σας, υπάρχει περίπτωση να μπλέξετε με εντελώς λάθος άτομο, οπότε μη βιαστείτε και φροντίστε να είστε επιλεκτικοί, ώστε να μην κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε αργότερα… Στον οικονομικό τομέα, αρκετά ευοίωνα τα πράγματα εξαιτίας μιας νέας επαγγελματικής πρότασης που θα προκύψει, οπότε φροντίστε να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο αν δεν το δείτε γραμμένο σε χαρτιά.


ΔΙΔΥΜΟΙ Η μετάβαση της Σελήνης στον Κριό θα σας δημιουργήσει μια αδυναμία να εστιάσετε την προσοχή σας σε σημαντικά έγγραφα και να πάρετε αποφάσεις, οπότε αν έχετε τη δυνατότητα να το αναβάλλετε για κάποια άλλη στιγμή (από το μεσημέρι και μετά), θα είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την αναθέρμανση των σχέσεών σας και να εκφράστε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αν δεν εμπιστευτείτε σε κάποια πολύ φιλικά σας πρόσωπα τι σας προβληματίζει, δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει κανείς. Μην κλείνεστε σαν το στρείδι, ανοίξτε την καρδιά σας σε κάποιο φίλο και θα δείτε πως είναι πραγματικά καταπραϋντικό για την ψυχή σας. Ο Ερμής κι ο Ουρανός θα σας προκαλέσουν συναισθηματικό κομφούζιο και θα υπάρχουν στιγμές που θα σας φαίνονται όλα ανούσια και στιγμές που θα νιώθετε ευγνώμονες για αυτά που έχετε στη ζωή σας. Μην σας προβληματίζει όλο αυτό, καθώς θα είναι παροδικό και θα ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας σύντομα μέσα στη μέρα. ΛΕΩΝ Έπειτα από ένα πολύ μεγάλο διάστημα που είχατε αναγκαστεί να απαρνηθείτε ένα κομμάτι του εαυτού σας, ήρθε η στιγμή που ξαναπαίρνετε εσείς τα ηνία στη ζωή σας και καταφέρνετε να νιώσετε ολοκληρωμένοι και πλήρεις. Απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο μια και οι στιγμές που ζείτε είναι πολύτιμες και μη φοβάστε πως θα ξυπνήσετε από το όνειρο. Δεν είναι όνειρο είναι η πραγματικότητα… Αν δεν επαναλάβετε κάποια λάθη του παρελθόντος, τότε θα έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας, ώστε να κάνετε κάποιες κινήσεις ματ που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τον τομέα της ψυχικής κατάστασης και η πραότητα που θα σας χαρακτηρίζει σήμερα, θα είναι μεταδοτική και στους γύρω σας, οπότε θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα αρκετά ανάλαφρη και η μέρα θα κυλήσει αρμονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αν από την πολλή περισυλλογή σχετικά με αυτά που σας απασχολούν υποφέρετε από αϋπνίες, προτού κοιμηθείτε πιείτε ένα χαμομήλι, προσπαθήστε να διαλογιστείτε εστιάζοντας στα όμορφα γεγονότα που θέλετε να σας συμβούν και νιώστε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας, σα να έχουν πραγματοποιηθεί ήδη.

ΖΥΓΟΣ Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να αποβάλλετε το στρες που αισθάνεστε, οπότε πίνοντας έναν καφέ με κάποιο φίλο, ή ακούγοντας δυνατά μουσική σε συνδυασμό με έντονο χορό, θα καταφέρετε να εκτονωθείτε και να συνεχίσετε πιο ήρεμοι τη μέρα σας. Αν σας αρέσει η μαγειρική, είναι κατάλληλη μέρα ώστε να οργανώσετε ένα γεύμα για τους φίλους σας και να πάρετε την ικανοποίηση που θα σας χαρίσουν τα καλά τους λόγια κι ο ενθουσιασμό τους για αυτά που θα τους προσφέρετε με περισσή φροντίδα και αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αν δε σταματήσετε να παρακολουθείτε τον πρώην σας μέσα από την κλειδαρότρυπα (τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης), δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσετε από αυτόν κι η εμμονή σας με το παρελθόν θα σας κρατάει στάσιμους σε μια αδιέξοδη κατάσταση, χωρίς να μπορείτε να προχωρήσετε και να κοιτάξετε από εδώ και πέρα τη ζωή σας. Κάντε την υπέρβαση και αντιμετωπίστε με τόλμη αυτά που σας φοβίζουν, ώστε να μην φτάσετε στο σημείο να μετανιώνετε για κάθε ευκαιρία που αφήσατε να πάει χαμένη από έλλειψη θάρρους και μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Πιθανόν κατά τη διάρκεια της ημέρας να παρατηρήσετε κάποιες εριστικές συμπεριφορές οι οποίες σίγουρα θα σας συγχύσουν, οπότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε από τα συγκεκριμένα άτομα, ώστε να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία, που είναι πραγματικά πολύτιμη. Στον οικονομικό τομέα, στάσιμη είναι η κατάσταση εξαιτίας γραφειοκρατικών καθυστερήσεων και εκεί που θα νομίζετε πως έχετε φτάσει στην πηγή, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε κι άλλο για να πιείτε νεράκι ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κατάλληλη μέρα για να ανακαλύψετε νέους τρόπους που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα που θα συμβάλλει στην φυσική, αλλά και ψυχική σας ευεξία. Αν δε επιθυμεί να σας ακολουθήσει κι ο σύντροφό σας, μη γίνεστε πιεστικοί για να του επιβάλλετε τις δικές σας νέες συνήθειες.. Οι πλανητικές επιρροές θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να αναθεωρήστε τις σχέσεις με κάποια φιλικά σας πρόσωπα, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς μπορεί να ανακαλύψετε πόσο ευλογημένοι είστε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με την επιρροή του Ποσειδώνα να αυξάνει τη διαίσθησή σας, θα συναντηθείτε με ένα πρόσωπο που σκέφτεστε πολύ έντονα και η συμπεριφορά του θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και ελπίδα για το ξεκίνημα μιας σχέσης γεμάτης πάθος. Οι παρατηρήσεις που θα σας κάνει ίσως ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, δεν υπάρχει λόγος να σας στεναχωρούν, καθώς θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΣ Το γεγονός ότι προσπαθείτε όλη την ώρα με νύχια και με δόντια να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα σας έχει κουράσει και κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να αισθανθείτε πως δεν έχετε τελικά την ποιότητα ζωής που θα σας ικανοποιούσε. Κάντε υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία κάντε κάτι που θα σας συναρπάσει και θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το νόημα της ζωής. Κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα που θα προκύψουν, αντιμετωπίστε τα με την απαραίτητη στωικότητα, ώστε να βγείτε ψυχικά αλώβητοι από αυτό τον κυκεώνα…
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ