2014-10-07 12:01:04
Φωτογραφία για iPad Air 2, leak αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα
Μετά το big event κατά το οποίο παρουσίασε τα νέα iPhone 6, iPhone 6 Plus και Apple Watch, η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα γενιά iPads. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθούν επίσημα στις 16 Οκτωβρίου αλλά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Michael Andrew αναφέρει ότι έχει στα χέρια του φωτογραφίες από το iPad Air 2.

Μπορεί να μην δημοσίευσε φωτογραφίες, όμως μας δίνει σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες για το design του και τα χαρακτηριστικά. Αναφέρει ότι το iPa Air 2 έχει Touch ID στο home button, θα βγει και σε χρυσή έκδοση, η κάμερα στην εξωτερική πλευρά θα είναι στα 8 megapixel αντί για 5 megapixel που είναι στο πρώτης γενιάς iPad Air.

Όπως είναι αναμενόμενο θα έχει Apple A8 επεξεργαστή και θα έρθει με 2GB RAM αντί 1GB που είναι τώρα. Η Apple λέγεται ότι θα καταργήσει την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη και θα πάει κατευθείαν σε 32GB, 64GB και 128GB.

Το design του iPad Air 2 θα είναι σχεδόν ίδιο με του τωρινού iPad Air αλλά θα είναι 0.5 χλστ. πιο λεπτό. Θα έχει μια σειρά ηχεία στην κάτω πλευρά αντί για δυο ενώ για χάρη του λεπτού πάχους έχει αφαιρεθεί το mute/vibration switch. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα κρατάμε πάντα τις επιφυλάξεις μας.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ