2014-10-07 13:08:08
Φωτογραφία για Κινητές... λαιμητόμοι οι Αλβανικές νταλίκες που διασχίζουν την Ήπειρο!
Το προχθεσινό μακελειό στην Εγνατία οδό λίγα μέτρα από τον κόμβο της Βέροιας, επαναφέρει στην επικαιρότητα με τον πιο σκληρό τρόπο τη μόνιμη πληγή στους δρόμους της Ηπείρου που δεν είναι άλλη, από τις Αλβανικές νταλίκες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτες και αρκετά συχνά θυμίζουν κινητές... σκοτώστρες!

Μετά το κλείσιμο της λειτουργίας του ΚΤΕΟ στην Κακαβιά, όλα τα οχήματα από τη γείτονα χώρα εισέρχονται στην Ήπειρο χωρίς έλεγχο και κυρίως χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας που επιβάλλει η Ε.Ε. για να κινούνται σε ευρωπαϊκό έδαφος με ασφάλεια και προδιαγραφές.

Το ΚΤΕΟ της Κακαβιάς που κάποτε κάλυπτε αυτή τη σημαντική ανάγκη, σήμερα ουσιαστικά έχει νεκρωθεί λόγω των περικοπών του μνημονίου και της συρρίκνωσης του κράτους.

Βλέπετε αντί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιέλου να θωρακίσει τη χώρα και να επιβάλει όρους και προδιαγραφές κυκλοφορίας για τις Αλβανικές νταλίκες, προτίμησε να διαλύσει το ΚΤΕΟ της Κακαβιάς, έτσι ώστε οι... Αλβανικές σακαράκες να εισέρχονται στην Ήπειρο χωρίς κανένα έλεγχο! Όλοι όσοι κινούνται στην εθνική οδό Καλπακίου-Ιωαννίνων έχουν πολλές ιστορίες να διηγηθούν για


τις εμπειρίες τους από τις Αλβανικές νταλίκες που καθημερινά διασχίζουν το συγκεκριμένο δρόμο.

Εάν όμως το ατύχημα της Βέροιας είχε συμβεί στα Γιάννενα, σήμερα όλοι θα έκαναν δηλώσεις και θα ζητούσαν το αυτονόητο. Δηλαδή το σχολαστικό έλεγχο κάθε οχήματος που εισέρχεται από την Αλβανία στην Ήπειρο. Σήμερα όμως; Μούγκα! Μέχρι να συμβεί το μοιραίο.

Μετά θα τρέχουμε...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ