2014-10-07 16:24:35
Φωτογραφία για Γιάννης Σπαλιάρας – Διονυσία Κουκίου: Φίλοι ή κάτι παραπάνω;
Φουντώνουν οι φήμες για την καλλονή Διονυσία Κουκίου και το μοντέλο Γιάννη Σπαλιάρα που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. O «δαιμόνιος» φακός του govastileto.gr τους συνέλαβε να διασκεδάζουν το Σάββατο βράδυ να διασκεδάζουν στον Αντύπα και τον Νίκο Μακρόπουλο που φέτος «δίνουν ρέστα» στον Βοτανικό.

Η Διονυσία Κουκίου πριν δυο βδομάδες χώρισε μετά από δυο χρόνια σχέσης με τον kickboxer Τάσο Μπερδέση. Οι δυο τους πριν ένα χρόνο θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησιάς όμως, η ασυμφωνία χαρακτήρων έφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Τώρα το εντυπωσιακό μοντέλο μάλλον βρήκε τον έρωτα στα μάτια του επίσης καλλονού Γιάννη Σπαλιάρα που όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες οι ερωτικές τους περιπτύξεις δίνουν και παίρνουν! Το ερώτημα είναι…είναι και τα δυο full ερωτευμένα…ή είναι δυο πολύ καλοί φίλοι;

Σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον, οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και έκαναν κολλητή παρέα ακόμα και όταν η Διονυσία ήταν σε σχέση με τον Τάσο. Άρτεμις Αστεριάδη, Ζώης Σημαντήρας, Γιάννης Σπαλιάρας, ΒΟ και Διονυσία Κουκίου είναι το αχώριστο παρεάκι που σε όσα καρέ του facebook-instagram και αν τους δεις, είναι πάντα αυτοκόλλητοι.


Πριν τα μπουζούκια το παρεάκι πήγε σε γνωστό στέκι των βορείων προαστίων για την επίσημη παρουσίαση γνωστής εταιρίας θηκών τηλεφώνου που λανσάρει ο σύζυγος της Καλομοίρας ,Γιώργος Μπούσαλης με τον γαμπρό του Αγάπιο Παπαδιαμαντόπουλο. Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ από το στενό τους κύκλο ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι σε σχέση εδώ και περίπου 2 χρόνια με μια Κατερίνα αγνώστων στοιχείων..!

Τώρα ο καιρός θα δείξει αν ισχύουν οι φήμες για το «καυτό» ζευγάρι της χρονιάς…!

Πηγή: govastileto
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ