2014-10-07 17:45:40
Φωτογραφία για Πώς είναι o Tonis Sfinos χωρίς περούκα και γυαλιά
Έγινε γνωστός για την εκκεντρική '60s εμφάνισή του. Φοράει περούκα και γυαλιά και φέρει το ψευδώνυμο, Tonis Sfinos. Ο λόγος για τον Θάνο Κιούση.

Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα για λόγους μάρκετινγκ και φυσικά έχει πετύχει το όνομά του να γίνει γνωστό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Βέβαια, στη μουσική σκηνή δεν εμφανίστηκε σήμερα. Ο Θάνος Κιούσης ή αλλιώς Tonis Sfinos, όπως ο ίδιος θα προτιμούσε είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που εμείς έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε επί σκηνής. Τουλάχιστον εμφανισιακά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και είχε ως πρότυπο τον Θανάση Βέγγο. Πριν μεταμορφωθεί σε Tonis Sfinos είχε δημιουργήσει τη δική του θεατρική ομάδα, αλλά και τη δική του μπάντα, τους Salata Latina, ενώ μερικά χρόνια πριν στα πρώτα του βήματα εμφανιζόταν στην Άνοδο της οδού Πειραιώς μαζί με τους τους Onirama.

Φέτος θα τον δούμε ξανά από το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο Gotham Stage στην Κηφισίας, όπου αναμένεται να αλωνίσει την πίστα με το μηχανάκι του, φωνάζοντας για όσους γνωρίζουν: "Σελώσου τσικάκι!!!" και "Καλησπέρα λέιντιζ εντ Τζέντλεμαν".
πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ