2014-10-07 21:00:34
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ!
Χαρούμενος για την κλήση του μετά από τρία χρόνια στην Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στο προσεχές ματς με τη Φινλανδία αλλά και στη σημασία της παρουσίας του κόσμου στη εξέδρα.

«Θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική ξανά μετά από τρία χρόνια. Είναι ένα κομβικό σημείο για την Εθνική το ματς του Σαββάτου. Πιστεύω πως θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και θα είμαστε έτοιμοι ώστε να πάρουμε το “διπλό” και να φέρουμε τον όμιλο στα ίσα. Όταν δεν έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου είναι άχαρο να παίζεις ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη θα έχουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας κι ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και να τους κάνουμε όλους χαρούμενους. Έχουμε ποιότητα, περισσότερη από τους αντιπάλους αλλά αυτό μένει να φανεί στις πράξεις και όχι μόνο στα λόγια. Πρέπει όμως να προσέξουμε γιατί τα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν πάντα κινδύνους. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιαννούλης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ