2014-10-07 22:17:21
Φωτογραφία για Επίσκεψη του Προέδρου του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ) και στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ)
Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) Δρ. Χαρίλαος Χαρίσης μετέβη στις 2 και 3 Οκτωβρίου στο ΠΒΚ (NAMFI – NATO Missile Firing Installation) επικεφαλής της οικονομικής επιθεώρησης του ΝΑΤΟ/ΙΒΑΝ επί των οικονομικών καταστάσεων του ΠΒΚ του έτους 2013.

Στη διάρκεια της οικονομικής επιθεώρησης ο Δρ. Χ.Χαρίσης επισκέφθηκε το σύνολο των εγκατατάσεων του ΠΒΚ, ενημερώθηκε για το σύνολο της δραστηριότητάς του και είχε εκτενείς συνομιλίες με τον Διοικητή  Υποστράτηγο Λ. Σκυλάκη και τα οικονομικά στελέχη του ΠΒΚ για όλα τα οικονομικά θέματα του φορέα.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Προέδρου του ΙΒΑΝ στα Χανία, πραγματοποιήθηκε ανεπίσημη επίσκεψη στο ΚΕΝΑΠ και συνάντηση με τον Διοικητή του Αρχιπλοίαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο. Στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε εκτενής ενημέρωση του κλιμακίου του ΝΑΤΟ/ΙΒΑΝ για τη δραστηριότητα του ΚΕΝΑΠ.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ