2014-10-07 22:40:31
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΝΕO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Θλάση υπέστη στην αποψινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με αποτέλεσμα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς να μη μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των "πράσινων" περίμενε την αποψινή προπόνηση για να δει τους παίκτες του να επιστρέφουν και να δίνουν επιπλέον λύσεις στην ομάδα, αλλά ήρθε ένας ακόμα τραυματισμός για να δημιουργήσει νέα προβλήματα στην ομάδα του.

Νέο… θύμα της ο Έλληνας παίκτης, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση των «πράσινων» και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική. Η διάγνωση έκανε λόγο για θλάση στον προσαγωγό και όπως είναι λογικό ο Χαραλαμπόπουλος αυτομάτως μένει εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα ο Μαυροβούνιος τεχνικός είδε και τον Τζειμς Γκιστ να μην προπονείται. Οι ενοχλήσεις στον ώμο του δεν έχουν ξεπεραστεί με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, να εξεταστεί και πάλι αύριο και στη συνέχεια να φανεί αν θα είναι σε θέση να προπονηθεί ή όχι.

Αντίθετα με τους παραπάνω οι Αντώνης Φώτσης και Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ξεπερνώντας τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Εκτός προπόνησης έμειναν και οι Μαυροκεφαλίδης και Νέλσον οι οποίοι συνεχίζουν τις θεραπείες τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ