2014-10-08 09:00:14
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΙΤΣΕΛ...
Έχει παίκτες, άρα και επιλογές για να διαφοροποιήσει τον Ολυμπιακό προς το καλύτερο για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του Ο Μίτσελ ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος ο Ισπανός τεχνικός έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε τομείς που κρίνει ότι πρέπει να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός. Αυτό πρόκειται να συμβεί και με παίκτες οι οποίοι πρόκειται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ακόμη και θέση βασικού σε πολλά παιχνίδια της ομάδας.

Ο παίκτης ο οποίος πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα έχει σημαντικότερο ρόλο στην ομάδα είναι ο Φουστέρ. Ο Ισπανός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σιγά-σιγά καλύπτει το χαμένο έδαφος στις προπονήσεις.

Ο Φουστέρ μπορεί να προσφέρει πολλές βοήθειες… Μπορεί να παίξει το ρόλο που θέλει ο Μίτσελ, να κλείνει και προς τον άξονα για να βοηθάει τον σέντερ φορ. Μπορεί όμως να παίξει και στη θέση του Τσόρι, ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία.


Ο Εντινγκά αναμένεται να έχει σημαντικότερο ρόλο στην συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Καθαρός ανασταλτικός μέσος μπορεί να βοηθήσει αρκετά αμυντικά καλύπτοντας κενά που υπάρχουν.

Η καλύτερη αμυντική λειτουργία της ομάδας, ειδικά στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο λόγος που ο Σαλίνο θα... φλερτάρει με τη θέση του βασικού. Ο Ελαμπντελαουί είναι ένας παίκτης ο οποίος αμυντικά δεν είναι το ίδιο καλός με τον Βραζιλιάνο. Έχει βέβαια περισσότερες επιθετικές χάρες Στο κέντρο της άμυνας, τώρα, ο Σιόβας δουλεύει για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Μίτσελ τον υπολογίζει και μάλιστα αρκετά και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση ενός εκ των Μποτία ή Αμπιντάλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ