2014-10-08 09:22:05
Φωτογραφία για Η ΔΗΠΑΚ Χανίων ευχαριστεί την ενορία Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών
Η υπερκομματική κίνηση ΔΗΠΑΚ Χανίων κατά της εξαθλίωσης και της νέας κατοχής συγχαίρει και ευχαριστεί την ενορία Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών, για τη νέα προσφορά της στους... αναξιοπαθούντες συμπολίτες, με τη δημιουργία και λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου.

Ένα μεγάλο μπράβο και πάντα τέτοια στον πατέρα Δημήτριο και τους συνεργάτες του, στους ενορίτες, στην πρεσβυτέρα, η οποία αγόγγυστα, ακούραστα κι αθόρυβα, προσφέρει τον καλύτερο της εαυτό, αλλά και στους άξιους επιστήμονες τους γιατρούς μας, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο της εργασίας τους τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη, προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους σ' αυτούς που τη χρειάζονται, προσπαθώντας παράλληλα να καλύψουν τα κενά στο χώρο της υγείας, λόγω της αναλγησίας της πολιτείας και των ανθρωποκτόνων συμφωνιών που έχει υπογράψει.

Φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, συσσίτια, κοινωνικά ιατρεία-φαρμακεία, αγώνας για επιβίωση, αβεβαιότητα για το μέλλον, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη σημερινή τραγική πραγματικότητα. Την αιτία των δεινών αυτών την γνωρίζουμε.


Ως ΔΗΠΑΚ, καλούμε όχι μόνο αυτούς που βρίσκουν καταφύγιο σε αυτήν την ενορία, αλλά όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας, να πορευτούν μαζί μας στον αγώνα κατα της εξαθλίωσης, της πείνας και της δυστυχίας, εγκαταλείποντας την εσωστρέφεια και σπάζοντας τα δεσμά του φόβου που εντέχνως μας έχουν φορέσει, θα ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, το δικαίωμά μας στα αυτονόητα και θα μετατρέψουμε όλες αυτές τις δομές αλληλεγγύης, σε καθρέφτες μιας κοινωνίας υγιούς και ευημερούσας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ