2014-10-08 10:21:03
Φωτογραφία για Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης...
ΚΡΙΟΣ Αν την προηγούμενη εβδομάδα κάποιες προσπάθειες που είχατε κάνει για την υλοποίηση μιας ιδέας σας δεν έφεραν τα θετικά αποτελέσματα που περιμένατε, η Πανσέληνος και η Έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα ενισχύσει τη σωματική αλλά και πνευματική δύναμη που χρειάζεστε, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας και μάλιστα στο μισό χρόνο. Μια δυσάρεστη κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθείτε εντελώς ξαφνικά, θα την ξεπεράσετε γρήγορα και από το απόγευμα και μετά, θα καταφέρετε να βγείτε πιο δυνατοί μέσα από αυτήν..

ΤΑΥΡΟΣ Η συσσώρευση των υποχρεώσεων και η αδυναμία σας να ανταπεξέρθετε σε όλες, θα σας δημιουργήσει την τάση να τρέξετε και να κρυφτείτε κάπου που να μη σας βλέπει κανείς και καθώς η επιρροή της Ολικής Έκλειψης θα εντείνει την ανάγκη σας για απόδραση, αν δε σταματήσετε να στρουθοκαμηλίζετε, δε θα καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι από αυτή τη δύσκολη για εσάς στιγμή. Αν πάψετε να προσπαθείτε να αποφύγετε την πραγματικότητα και αντί να βλέπετε το φόρτο εργασίας σαν κατάρα το δείτε σαν ευλογία, τότε θα μπορέσετε να εκτιμήσετε πραγματικά αυτό που σας συμβαίνει κι ας σας προκαλεί έντονο στρες.


ΔΙΔΥΜΟΙ Ο πανικός που θα πάθετε σήμερα σε σχέση με ένα οικονομικό σας ζήτημα θα σας μπλοκάρει για κάποιες ώρες, σύντομα όμως και με τη συμβολή ενός δικού σας προσώπου, θα μπορέσετε να βάλετε κάποια τάξη στη σκέψη σας και θα συνεχίσετε τη μέρα σας πάνω σε νέα βάση. Αν δε σταματήσετε να προσπαθείτε να βρείτε λύσεις ταυτόχρονα για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν, το μόνο που θα καταφέρνετε θα είναι να νιώθετε μονίμως πιεσμένοι κι απογοητευμένοι. Κάθε μια επίτευξη ενός στόχου σας ας είναι και μικρή, πρέπει να την αναγνωρίζετε και να την εκτιμάτε, καθώς θα είναι μια ψυχική ανάπαυλα και θα σας δίνει κουράγιο για να συνεχίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Καθώς η επιρροή της Πανσέληνου – Έκλειψης θα δημιουργήσει αρκετά ευνοϊκές συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα και ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μην κάνετε το λάθος να αναλώσετε την ενέργειά σας σε ασήμαντες λεπτομέρειες που μπορεί να σας κλονίσουν, αλλά συνεχίστε απτόητοι το πρόγραμμά σας και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα χρειαστεί την υποστήριξή σας, οπότε να είστε σε εγρήγορση, ώστε να του την προσφέρετε απλόχερα και να το βοηθήσετε να βγει από τη δύσκολη κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται.

ΛΕΩΝ Η σημερινή μέρα θα είναι σκωτσέζικο ντους για εσάς τους Λέοντες, καθώς από τη μια θα γίνονται κάποια πράγματα που θα σας γεμίζουν με ενθουσιασμό, από την άλλη όμως, ορισμένα προβλήματα ενός κοντινού σας προσώπου, δε θα σας αφήνουν το περιθώριο να βιώσετε εκατό τις εκατό τη θετικότητα που σας περιβάλλει. Κρατείστε αισιόδοξη στάση και προσπαθήστε να τη μεταδώσετε και στους γύρω σας, γιατί απ ότι φαίνεται εσείς θα είστε ο πυλώνας που θα τους στηρίξετε και θα τους βοηθήσετε ώστε να πάρουν κουράγιο και να μη ζούνε μέσα στο άγχος και την απελπισία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αν και δεν είστε από αυτούς που το βάζουν κάτω με την πρώτη δυσκολία, ίσως να νιώσετε για κάποιες ώρες σήμερα πως δεν είστε σε θέση να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας κι αυτό θα οφείλεται στην πεσμένη ψυχολογία σας. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί από το απόγευμα και μετά θα καταφέρετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση και θα μπορέσετε να προγραμματίσετε την αυριανή μέρα, ώστε να καλύψετε τα κενά που μπορεί να δημιουργήθηκαν σήμερα. Στον ερωτικό τομέα, αν συνεχίσετε να αρπάζετε το σύντροφό σας από τα μούτρα με το παραμικρό, κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι παρέα με τις ιδιοτροπίες σας ΖΥΓΟΣ Η επιρροή της Σελήνης στον τομέα των οικονομικών δημιουργεί αντίξοες συνθήκες και μια καθυστέρηση σχετικά με κάποια χρήματα που περιμένατε, θα σας κάνει να νιώσετε αρκετά ανασφαλείς κι εκτεθειμένοι. Κρατήστε όσο μπορείτε μια συντηρητική στάση στα έξοδά σας, τουλάχιστον μέχρι να είστε σίγουροι για την εξέλιξη της κατάστασης. Η ευθύτητά σας σήμερα ίσως κάποιους να τους αιφνιδιάσει, κάποιους άλλους όμως θα τους ενθουσιάσει και θα θέλουν να μοιραστούν μαζί σας ακόμη και τα ενδόμυχα μυστικά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η ανάγκη σας για περιπέτεια έχει μειωθεί αισθητά και είναι κρίμα, γιατί μόνο αν κρατήσετε ζωντανή τη φλόγα, θα μπορείτε να οραματιστείτε θετικές εξελίξεις της ζωή σας και θα πάψετε να εστιάζετε μονίμως στα δυσάρεστα γεγονότα. Μην πέφτετε στην παγίδα να αναρωτιέστε ποια θα ήταν η πορεία σας αν είχατε πάρει κάποιες διαφορετικές αποφάσεις στη ζωή σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χαλάσουν οι ισορροπίες σας που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει να βρείτε. Οι πλανητικές επιρροές τονώνουν τον τομέα της εμπιστοσύνης, προσέξτε όμως και εξετάστε πολύ διεξοδικά αυτούς που θα συναντήσετε και θα σας πουν κολακευτικά λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η συνάντηση με φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν θα σας γεμίσει με χαρά, καθώς θα καταλάβετε πόσο αγαπητοί ήσασταν και συνεχίζετε να είστε και θα συνειδητοποιήσετε πως κάποιοι δεσμοί όσα χρόνια κι αν περάσουν, τελικά δε σπάνε. Αν νιώθετε απογοητευμένοι από το σύντροφό σας, σκεφτείτε πως ίσως να αισθάνεται κι αυτός κάποια απογοήτευση απ την πλευρά του, οπότε αν δεν κάνετε μια κίνηση ώστε να τον καθησυχάσετε, θα ζείτε κι εσείς κι αυτός μονίμως μέσα στην αβεβαιότητα και το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η πίεση που θα νιώσετε από την υπερβολική προσπάθειά σας ώστε να μείνουν οι άλλοι ικανοποιημένοι, θα έχει ως συνέπεια να γίνετε λίγο υπερβολικοί στις εκφράσεις σας και να κινδυνεύετε να έρθετε σε ρήξη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, θα ξεπεράσετε γρήγορα και ανώδυνα αυτή την κατάσταση κι ούτε γάτα ούτε ζημιά… Όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε και ειδικά με αυτοκίνητο, λίγη παραπάνω προσοχή στις 8 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος, οπότε θα είναι αρκετή η ένταση που θα επικρατεί γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια κόντρα που κρατάει εδώ και αρκετό διάστημα με έναν Κριό, αν δεν τη σταματήσετε τώρα, θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο μέλλον, καθώς υπάρχει κίνδυνος να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή σε μεγάλο βαθμό. Ότι είστε ενθουσιώδεις είναι ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας, που σας έχει οδηγήσει αρκετές φορές σε βεβιασμένες κινήσεις, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές φορές οικονομικές απώλειες και τελικά να οδηγείστε σε αδιέξοδο. Μην προτρέχετε αν δεν είστε σίγουροι για το τι μέλλει γενέσθαι.

ΙΧΘΥΣ Ορισμένα λάθη του παρελθόντος που συνεχίζουν να σας βασανίζουν και έχουν ως αποτέλεσμα να λειτουργείτε με κάποια ίσως ενοχική συμπεριφορά, θα πρέπει να τα αφήσετε επιτέλους πίσω σας, ώστε να καταφέρετε να συνεχίσετε τη ζωή σας δίχως να αισθάνεστε μονίμως πως σας αξίζει κάθε τι στραβό που μπορεί να σας συμβαίνει. Αρκετά κρίσιμη η σημερινή μέρα σχετικά με την εξέλιξη μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης και καθώς η αγωνία σας θα κορυφώνεται, υπάρχει κίνδυνος να πληγώσετε με την εριστική συμπεριφορά σας κάποιο κοντινό σας πρόσωπο (π.χ. σύντροφο ή γονέα). Αντιμετωπίστε με στωικότητα την κατάσταση και μη χαλάτε αδίκως τις καρδιές σας με τους δικούς σας ανθρώπους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ