2014-10-08 13:03:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στο χωριό του Φώτη
Κλαίει όλη η Ελλάδα για τους αδικοχαμένους στρατιώτες που βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ συμμετείχαν σε άσκηση στο πεδίο βολής Γλαφυρών στο Βόλο.

Τα γιατί πολλά για το τι έφταιξε. Σίγουρα πρέπει να απαντηθούν το συντομότερο δυνατό. Όμως σήμερα είναι η μέρα του θρήνου, του παντοτινού αποχαιρετισμού στα παλικάρια που έπεσαν πάνω στο καθήκον.

"Τον Φώτη τον ήξερα από τότε που γεννήθηκε" λέει συντετριμμένος ο επίτροπος της εκκλησίας στο Πετρωτό Πάτρας

Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στο Πετρωτό, το χωριό στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε ο 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος. Εκεί που οι γονείς του και οι τρεις αδελφές του θα πουν το στερνό αντίο μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους του παλικαριού.

Οπως δήλωσε στο Newsit o επίτροπος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο Πετρωτό Πάτρας όπου θα ψαλλεί η εξώδιος ακολουθία για τον 19χρονο Οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλο "τον Φώτη τον ήξερα από τότε που γεννήθηκε. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί με αγάπη για την πατρίδα, από μια σπουδαία οικογένεια. Δεν έχουμε λόγια να πούμε. Μιλάμε για ένα παιδί που θα απολυόταν σε λίγες μέρες και πήγε στην άσκηση, αυτο το λέει όλα. Εύχομαι κουράγιο στους γονείς του και τις τρεις αδελφές του".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ