2014-10-08 13:47:30
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ!
Πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του εντός κι εκτός συνόρων είναι φέτος ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο 19χρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στο "onsports.gr", παραδέχθηκε πως στη δεύτερη σεζόν του με τους ερυθρόλευκους είναι βελτιωμένος και πιο ώριμος, ενώ -όπως και ολόκληρη η ομάδα- έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μίλησε, επίσης, για το αυριανό (09/10, 21.30) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τους «συμβουλάτορές» του, Βασίλη Σπανούλη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για το εάν φέτος, στον Ολυμπιακό, αισθάνεται πιο έτοιμος: «Σίγουρα πιστεύω πως με αυτές τις εμπειρίες που είχα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, όσο και με το χρόνο συμμετοχής που πήρα στην Εθνική Νέων Ανδρών, είμαι πιο έτοιμος, πιο ώριμος και πιο βελτιωμένος φέτος. Ελπίζω να βοηθήσω πιο ενεργά την ομάδα».


Για το πώς κύλησε η προετοιμασία: «Πέρυσι είχαμε περισσότερες απουσίες διεθνών παικτών, φέτος ήμασταν μείον μόλις πέντε παίκτες, τρεις Έλληνες και δύο ξένους. Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά, όπως και πέρυσι, για να είναι έτοιμη για τη μεγάλη σεζόν που μας περιμένει».

Για το εάν θεωρεί πως φέτος ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι: «Η ομάδα μας διατήρησε το βασικό κορμό της και με τις προσθήκες που έγιναν είναι πράγματι πιο αθλητική και πιο δυνατή, κάτι που χρειάζεται γιατί έχει αλλάξει πλέον το σύγχρονο μπάσκετ. Ωστόσο, δεν πρέπει να πέσουμε σε κάποια παγίδα, όπως συνέβη πέρυσι. Θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια. Το ματς με τον Παναθηναϊκό, που είναι και το πρώτο επίσημο, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως ένα που πρέπει να κερδίσουμε».

Για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη που εξασφαλίζει, σε πολύ μεγάλο βαθμό, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Σίγουρα, πάντα θέλεις να παίζεις, είτε είσαι εκτός και βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά είτε όταν όλα λειτουργούν έτσι όπως πρέπει. Πάντα όμως γίνεσαι ένα με τους συμπαίκτες σου και θέλεις να κερδίζεις, ακόμα κι όταν δεν είσαι στην αποστολή. Εγώ θέλω να μπαίνω μέσα και να βοηθάω, αλλά το σημαντικότερο είναι να παίρνει τη νίκη η ομάδα».

Για το εάν θεωρεί πως είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι πολύ διαφορετική η δουλειά που κάνεις σε ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας από ό,τι σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Α1. Η βελτίωσή σου είναι πιο γρήγορη και μαθαίνεις πολλά πράγματα, και μπασκετικά, τα οποία σε βοηθούν στο στιλ παιχνιδιού σου και στη συνεχή βελτίωσή σου. Όπως προείπα, αισθάνομαι φέτος πιο έτοιμος».

Για τους παίκτες που τον έχουν βοηθήσει στην εξέλιξή του: «Όλοι οι μεγαλύτεροι συμπαίκτες μου με συμβουλεύουν. Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι εκείνοι που με βοηθούν περισσότερο, μου λένε πολύ χρήσιμα πράγματα, τα οποία κι εγώ προσπαθώ να εντάσσω στο παιχνίδι μου για να βελτιώνομαι συνεχώς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ