2014-10-08 14:55:17
Φωτογραφία για Η Σπυροπούλου και το κράξιμο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα...
Η UNESCO διοργάνωσε στον πολυχώρο “Αθηναΐς” εκδήλωση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, με καλεσμένη όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Ο ALPHA του Δημήτρη Κοντομηνά, μπήκε χορηγός στην εκδήλωση (και γιατί έπρεπε να ΄χει ιδιωτικές χορηγίες μια τέτοια εκδήλωση; τέλος πάντων….).

Στους όρους της χορηγίας, φαίνεται να ήταν και η παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος (ναι, επινοήθηκε και τέτοιο!) από την κ.Σπυροπούλου! Η οποία είναι μια ατάλαντη παρουσιάστρια, με μοναδική απασχόληση πλην αυτής της “πανελίστριας”, την περιστασιακή άσκηση του επαγγέλματος του “φωτομοντέλου”.

Σύμφωνα με τα taxalia η λαχτάρα του καναλάρχη να ικανοποιήσει τη μωροφιλοδοξία της νεαρής (αρραβωνιαστικιάς του σύμφωνα με τα κουτσομπολίστικα περιοδικά), την έκανε ακόμη πιο αχώνευτη και για αυτό θα πεισθείτε αν ρίξετε μια ματιά, στο τι “σέρνουν” στην παρουσιάστρια, στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, οι χρήστες του διαδικτύου. Δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο κι αυτό πρέπει να το προσέξει η παρουσιάστρια.

Η υπερβολική φιλοδοξία και η συμμετοχή της σε εκδηλώσεις τελείως άσχετες με το δικό της στυλ, μόνο αντιπάθειες γεννούν. Καλή η στήριξη ενός ισχυρού γέροντα, αλλά αυτό που ψάχνει ένα πρόσωπο που εκτίθεται στη δημοσιότητα είναι η αποδοχή του κόσμου, έτσι;

Δείτε ΕΔΩ τα σχετικά σχόλια στο twitter Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ