2014-10-08 15:26:17
Φωτογραφία για Μενεγάκη – Λάτσιος: Το νέο στοιχείο στη δικαστική τους διαμάχη
Ένα νέο στοιχείο στη δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, έρχεται να προστεθεί στα νέα δεδομένα, λίγο πριν εκδικαστεί η αγωγή που έχει καταθέσει ο τελευταίος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso εκτός από τη γνωστή πλέον διεκδίκηση του Γιάννη Λάτσιου (να πουληθεί η έπαυλη όπου διαμένει η Ελένη Μενεγάκη με τα τρία τους παιδιά για να λάβει εκείνος το 25% του ποσού- ποσό ανάλογο του ποσοστού συνιδιοκτησίας τους στο ακίνητο), ζητά από την πρώην σύζυγό του 1 εκατομμύριο ευρώ, αφού πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί καταθέσεις σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Αγγλίας, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην αγωγή του μάλιστα ο Γιάννης Λάτσιος υποστηρίζει ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν σήμερα επειδή η Ελένη Μενεγάκη δεν κάλυπτε κανένα από τα κοινά τους έξοδα κατά τη διάρκεια των ετών που υπήρξαν παντρεμένοι γι΄αυτό και ζητά μερίδιο από αυτά.

Η νέα πράξη της άγριας δικαστικής κόντρας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για έναν ακόμη λόγο. Στην προηγούμενη δίκη, όταν επρόκειτο να συζητηθεί η αγωγή της Ελένης Μενεγάκη, αμφότερες οι πλευρές δεν παρέστησαν στο δικαστήριο. Τότε, η απουσία τους είχε ερμηνευτεί ως μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Ενδιαφέρον λοιπόν παρουσιάζει τι στάση θα κρατήσουν τώρα οι δύο πρώην σύζυγοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ