2014-10-08 16:53:46
Φωτογραφία για «Έτοιμη για τη νίκη η Εθνική» είπαν με μια φωνή Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Φορτούνης

Στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ενόψει Φινλανδίας και Β.Ιρλανδίας αναφέρθηκαν οι τρεις διεθνείςΣτο περιθώριο της εκδήλωσης για τη συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον ΟΠΑΠ, οι Σαλπιγγίδης, Φορτούνης και Μαυρίας μίλησαν για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επισημαίνοντας πως το κλίμα που επικρατεί στη "γαλανόλευκη" είναι εξαιρετικό και η ομάδα είναι απόλυτα έτοιμη για να κάνει το 2/2.

Πρώτος μίλησε ο Κώστας Φορτούνης, λέγοντας πως: «Σίγουρα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Αρχής γενομένης από το Σάββατο πάμε με στόχο τη νίκη. Πιστεύω πως έχουμε καλό κλίμα και είμαστε έτοιμοι για τα δύο δύσκολα παιχνίδια», ενώ πρόσθεσε ότι: 

«Είναι σημαντική η χορηγία για τις ακαδημίες. Όλα τα νέα παιδιά θέλουν δουλειά και υπομονή για το στόχο τους και μόνο έτσι μπορούν να φτάσουν ψηλά».

Από την πλευρά του ο Χάρης Μαυρίας δήλωσε: «Μεγαλώνοντας σε μία ακαδημία πιστεύω μόνο να επωφεληθεί μπορείς κανένας. Έχοντας δίπλα προπονητές έμπειρους και μέσα από αυτό χτίζεις δυνατό χαρακτήρα για τη συνέχεια. Πιστεύω πως εξελίσσεις και το ταλέντο σουτ. Μέσα από την ακαδημία μπορείς να φτάσεις ψηλά και να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα.

Εννοείται πως φτιάχνεις χαρακτήρα. Οι άνθρωποι στις ακαδημίες αυτό έχουν ως πρώτο στόχο και ύστερα το ποδοσφαιρικό ταλέντο κάθε παίκτη. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που γίνεται τώρα με τον ΟΠΑΠ», ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανέφερε αρχικά:

«Όλοι γνωρίζουμε πως είναι σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος. Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση έτσι ώστε να πάρουμε τις νίκες στα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως το κλίμα είναι εξαιρετικό και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον»

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απογοητευμένος ο Τσεχ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απογοητευμένος ο Τσεχ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ