2014-10-08 19:35:19
Φωτογραφία για Ο Νικ Κάνον έσβησε τη Μαράια Κάρεϊ από το κορμί του
Ο Νικ Κάνον έσβησε τη Μαράια Κάρεϊ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης το 2008. Παραμονή του γάμου τους, εκείνη έγραψε "Mrs. Cannon" (Κυρία Κάνον) στην πλάτη της, ενώ εκείνος το όνομά της, επίσης στην πλάτη του. Μόνο που οι αιώνιοι όρκοι τους κράτησαν έξι χρόνια, όπως και τα τατουάζ τους Ο ηθοποιός – ράπερ «έσβησε» την πρώην, πλέον, σύζυγό του από το κορμί του, καλύπτοντας το «Mariah» με ένα σταυρό και έναν άγγελο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ολοκαίνουργια πλάτη του κατά την έξοδό του από γυμναστήριο στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.

Η είδηση του χωρισμού της 45χρονης και του 33χρονου έγινε γνωστή στα τέλη Αυγούστου, με τις φήμες να θέλουν τις συνεχείς απιστίες του να ήταν εκείνες που οδήγησαν τη ντίβα της ποπ να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Πρόσφατα, η Κάρεϊ επιβεβαίωσε τις φήμες περί απιστίας του πρώην συζύγου της κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Τόκιο, για την παγκόσμια περιοδεία της, «Elusive Chanteuse World Tour». Ξέσπασε επί σκηνής, ερμηνεύοντας το κλασικό κομμάτι «Don’t Explain» της Μπίλι Χόλιντεϊ, κάνοντας τη δική της προσθήκη. «Το ξέρω ότι με απάτησες» είναι ο αυθεντικός στίχος του τραγουδιού, ωστόσο η Μαράια τραγούδησε: «Κ@ρι$λη, το ξέρω ότι με απάτησες!».
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ