2014-10-09 00:52:45
Φωτογραφία για Βρήκαν DNA γυναίκας στην γιάφκα Σταμπούλου - Δεν είναι της Πόλας Ρούπα
Φύλλο και φτερό έχει κάνει η Αντιτρομοκρατική τη γιάφκα του Αντώνη Σταμπούλου, φερόμενο μέλος της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» στην οδό Καλιφρονά.  Οι έρευνες σε αυτό το..

διαμέρισμα στην Κυψέλη συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες νέα στοιχεία ήρθαν στο φως.

Στο διαμέρισμα στο οποίο οι αρχές μπήκαν με κλειδιά που είχε στην κατοχή του ο Αντώνης Σταμπούλος έχουν βρεθεί δύο κράνη, τα οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκαν στην έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στις 10 Απρίλιου εναντίον της Διεύθυνσης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδας στην οδό Αμερικής, όπου στεγάζεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ουές Μακ Γκρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτά τα κράνη βρέθηκε μείγμα γενετικού υλικού το οποίο ανήκει σε γυναίκα. Ωστόσο, οι έρευνες έδειξαν πως δεν ανήκει στην Πόλα Ρούπα.  Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει το ενδεχόμενο το DNA που βρέθηκε να ανήκει σε γυναίκα που επέβαινε σε μία από τις δύο μηχανές κατά την επίθεση στο κτήριο της ΤτΕ στο κέντρο της Αθήνας.


Σημειώνεται πως δεκάδες αστυνομικοί δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου από τη μια να αφοπλίσουν την οργάνωση και από την άλλη να απενεργοποιήσουν το αυτοκίνητο βόμβα που θεωρούν βέβαιο ότι θα τοποθετούσαν τα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα», προκειμένου να πλήξουν το στόχο τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Επαναστατικός Αγώνας χρησιμοποιούσε πολλά διαμερίσματα και γκαράζ για γιάφκες και συνωμοτικά ραντεβού, όμως ο χώρος που χρησιμοποιείται ως εργαστήριο για την κατασκευή βόμβας βρίσκεται κατά κύριο λόγο στην περιοχή του Γαλατσίου και της Κυψέλης και κατά δεύτερο στα Πατήσια.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αδικαιολογήτως απόντες...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αδικαιολογήτως απόντες...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ