2014-10-09 08:12:09
Φωτογραφία για Τρόμος για την σπείρα που βασανίζει τα θύματα της
Ο τρόμος βασιλεύει στα νότια προάστια της Αττικής, όπου μετέφερε τη δράση της η σπείρα των σκληρών Γεωργιανών κακοποιών που εισβάλλουν σε πολυτελή σπίτια και βασανίζουν φρικτά τους ιδιοκτήτες «σημαδεύοντάς» τους με πυρωμένο ηλεκτρικό σίδερο για να τους υποχρεώσουν να αποκαλύψουν πού κρύβουν χρήματα!

Γνωρίζοντας ότι μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα η Αστυνομία κάνει συνεχείς περιπολίες στις βόρειες περιοχές για να τους εντοπίσει, τα ανθρωπόμορφα τέρατα «μετακόμισαν» στην παραλία διατηρώντας το ίδιο modus operandi και επιδεικνύοντας τη βαρβαρότητα ως «ταυτότητά» τους. Στόχος τους έγινε η βίλα του χονδρεμπόρου υγρών καυσίμων Παναγιώτη Κ. στην περιοχή «Πηγαδάκια» της Βούλας, όπου εισέβαλαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και επιφύλασσαν στην οικογένεια ένα μαρτύριο τουλάχιστον μιας ώρας!

Οι τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι. Είχαν παρακολουθήσει ενδελεχώς την πολυτελή μονοκατοικία του επιχειρηματία επί της οδού Καζαντζάκη και είχαν μάθει τα τρωτά σημεία των συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει, όπως ότι ο συναγερμός ενεργοποιείται τα μεσάνυχτα. Πριν «γυρίσει» η μέρα πέρασαν στο προαύλιο και έφτασαν στο ισόγειο γκαράζ, από το οποίο μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.


Ο έμπορος, η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους, ηλικίας 14 και 16 ετών, πάγωσαν, όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τέσσερις μαυροντυμένους κουκουλοφόρους να τους σημαδεύουν με τα όπλα τους. Οι ένοπλοι έδεσαν τη σύζυγο και τα παιδιά του επιχειρηματία, ενώ ένας κοντός, σωματώδης άντρας που έδειχνε αρχηγός τους άρχισε να αναζητεί το σίδερο για τα ρούχα!

Ο επιχειρηματίας παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τον κακοποιό να βάζει το ατμοσίδερο στην πρίζα και να περιμένει να θερμανθεί. Οσα ακολούθησαν από εκείνη τη στιγμή θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη των μελών της οικογένειας, που έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν ο εισβολέας με το πυρωμένο σίδερο άρχισε να απειλεί τον έντρομο άντρα ζητώντας να του αποκαλύψει πού ήταν κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο με τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Αρχικά ο κακοποιός έκαψε στην πλάτη τον επιχειρηματία κάνοντάς τον να ουρλιάζει από τον πόνο. Μη υπομένοντας το φριχτό βασανιστήριο, ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας τον οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο. Εκεί άρχισε ο δεύτερος γύρος βασανιστηρίου, καθώς ο έμπορος δίστασε να αποκαλύψει το κωδικό που το άνοιγε και ο κακοποιός κόλλησε πάλι πάνω του το καυτό σίδερο, αυτή τη φορά στα μπράτσα!

Ο αφόρητος πόνος και ο τρόμος έκαναν τον επιχειρηματία να μπερδευτεί και έδωσε λάθος κωδικό, με αποτέλεσμα ο αρχηγός της συμμορίας να ακουμπήσει την πυρακτωμένη πλάκα του σίδερου στο μάγουλό του προκαλώντας σοβαρό έγκαυμα ακόμα και στο αυτί! Και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς «σιδέρωσε» και την κοιλιά του άτυχου άντρα.

Υποφέροντας από τα εγκαύματα, ο επιχειρηματίας κατάφερε να ψελλίσει τον κανονικό κωδικό για να πάρει τέλος το μαρτύριο. Οι ληστές-τέρατα άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο 100.000 ευρώ, κοσμήματα μεγάλης αξίας, πήραν και άλλα 20.000 ευρώ που βρήκαν σε άλλο σημείο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές της οικογένειας εγκαταλείποντας τα θύματα δεμένα και φιμωμένα.

Κάποια στιγμή η σύζυγος του επιχειρηματία κατάφερε να βγάλει το μαντίλι από το στόμα της και άρχισε να ουρλιάζει καλώντας σε βοήθεια, ενώ ο άντρας της σφάδαζε από τους πόνους. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και οι αστυνομικοί που κατέφθασαν απελευθέρωσαν τα τρομοκρατημένα μέλη της οικογένειας. Ο Παναγιώτης Κ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα εγκαύματα και επέστρεψε στο σπίτι του για να αναρρώσει.

«Βασανίζει με... ηδονή τα θύματα η σπείρα!»

«Αισθάνονται ηδονή βασανίζοντας τα θύματά τους με το καυτό σίδερο» λέει στην «Espresso» αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. που μετέχει στις έρευνες για την εξάρθρωση της σπείρας των Γεωργιανών από τότε που σκόρπιζαν τη φρίκη στα βόρεια της πρωτεύουσας. Οι αλλοδαποί κακοποιοί έχουν ήδη διαπράξει άλλες τρεις ληστείες βασανίζοντας τα θύματά τους με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο προκειμένου να τους αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα. Εμπειροι αστυνομικοί τούς χαρακτηρίζουν «επαγγελματίες» του είδους, καθώς χτυπούν σε αραιά διαστήματα και φροντίζουν να μην αφήνουν ίχνη. Επίσης κάνουν προσεκτικές παρακολουθήσεις στα σπίτια που έχουν επιλέξει να χτυπήσουν και συγκεντρώνουν πληροφορίες για την οικονομική επιφάνεια των ιδιοκτητών.

Η συμμορία είχε «σιδερώσει» (στο στήθος) έναν 65χρονο στη Νέα Ερυθραία, όμως η υπόθεση αυτή είχε μείνει τότε στα «συρτάρια» της Ασφάλειας, καθώς οι αστυνομικοί δεν περίμεναν ότι οι ληστές που χωρίς δεύτερη σκέψη βασανίζουν τα θύματά τους θα συνέχιζαν τη δράση τους! Ομως, τον περασμένο Μάρτιο οι αλλοδαποί εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού δερματολόγου στη Φιλοθέη και βασάνισαν τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό για να τους αποκαλύψουν πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα έσπασαν τα δόντια της ηλικιωμένης, ενώ της προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα με το σίδερο.

Στις αρχές Ιουλίου, στόχος της άγριας συμμορίας έγινε η οικογένεια ενός 49χρονου δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες, στον οποίο επίσης προκάλεσαν εγκαύματα με ατμοσίδερο στο δεξί πόδι μπροστά στα δύο ανήλικα αγόρια του και στη γυναίκα του, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Αρπαξαν κοσμήματα αξίας 65.000 ευρώ, μετρητά ύψους 1.000 ευρώ, ρούχα αξίας 15.000 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο και κινητά, και έφυγαν αφήνοντας δεμένη την οικογένεια.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ