2014-10-09 08:40:37
Φωτογραφία για Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΝ… UEFA!
Την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο «Γαύρος», τρεις προπονητές της ακαδημίας του Ολυμπιακού είχαν ταξιδέψει στη Νυόν στα γραφεία της UEFA για το δίπλωμα UEFA-PRO.

Ο λόγος για τον τεχνικό των Παίδων, Τάσο Θέο, τον προπονητήςτου τμήματος κάτω των 12 ετών και τον σκάουτ της ακαδημίας των ερυθρόλευκων αλλά και της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργο Κοκολάκη.

Και οι τρεις ήταν για μερικές ημέρες στην Ελβετία για το δίπλωμα UEFA-PRO παίρνοντας μάλιστα τα εύσημα από τους υπόλοιπους ευρωπαίους τεχνικούς ως εκπρόσωποι της Ελλάδας, μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές, ανάμεσά τους και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Θρύλου Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Δημήτρης Καλύκας.

Το σημαντικό είναι πως υπήρχε μεγάλη εκπροσώπηση από την ακαδημία του Ολυμπιακού στις εργασίες του UEFA coaching program, από τους τρεις προπονητές των ερυθρόλευκων. Οι οποίοι μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ήταν ανάμεσα σε μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μόγιες και τον μεγαλύτερο επιθετικό της Ουκρανίας και ένας από τους μεγαλύτερους της ιστορίας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Αντρέι Σεφτσένκο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ