2014-10-09 09:27:09
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη
ΚΡΙΟΣ Εντελώς έξω απ τα νερά σας θα νιώθετε σήμερα εσείς οι Κριοί καθώς δε θα μπορείτε να προσδιορίσετε τι σας προκαλεί αυτή την αίσθηση, τουλάχιστον καταγράψτε τα συναισθήματά σας ώστε να μπορέσετε κάποια στιγμή να τα αναλύσετε. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Προσέξτε τη διατροφή σας, γιατί το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που σας προβληματίζουν, έχετε φτάσει σε σημείο να τρέφεστε ελάχιστα και υπάρχει κίνδυνος να αρρωστήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ Αν η κτητικότητα του συντρόφου σας σας έχει κουράσει και νιώθετε μονίμως εγκλωβισμένοι, με την έλευση της Σελήνης στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιστρατεύσετε όλη σας τη χάρη για να τον πείσετε ώστε να πετύχετε το σκοπό σας και να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας. Η συνάντηση με φιλικά πρόσωπα θα έχει σαν αποτέλεσμα να επαναπροσδιορίσετε ορισμένα βασικά ζητήματα που σας απασχολούν κι ανάλογα με τις κινήσεις που θα κάνετε, υπάρχει περίπτωση η σημερινή μέρα να είναι τελικά μια σημαντική καμπή της ζωής σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ Κατάλληλη μέρα για να καταπλήξετε τους ανταγωνιστές σας και ένας άσσος που είχατε στο μανίκι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσετε και να αφήσετε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. Προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε ώστε να μη μπορεί κανείς να σας κολλήσει στον τοίχο… Ένα νομικό θέμα που σας βασανίζει και σας έχει κάνει να χάσετε τον ύπνο σας, προκειμένου να κάνετε σενάρια με το μυαλό σας και να παθαίνετε κρίσεις πανικού, συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα, ώστε να ενημερωθείτε ποιες είναι οι πιθανές λύσεις που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ανυπομονησία που θα σας πιάσει σήμερα σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, θα είναι κυρίως αποτέλεσμα των πιέσεων που θα δεχτείτε από τρίτους και με όλη αυτή την ένταση που θα έχετε, υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσετε τα νεύρα σας σε λάθος άτομα, οπότε φροντίστε να μη χάσετε τον έλεγχο και δημιουργήσετε κάποια δυσάρεστη κατάσταση από μόνοι σας…. Προσέξτε και μην κάνετε περιττά έξοδα για δευτερεύουσες ανάγκες, γιατί θα φτάσετε στο σημείο να μην έχετε ούτε για τα προς το ζην ΛΕΩΝ Ένας εκνευρισμός που θα νιώσετε από νωρίς το πρωί σχετικά με κάποια οικονομική καθυστέρηση θα σας βγάλει εκτός προγράμματος, προσπαθήστε όμως να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, καθώς με το να χαλιέστε και δε θα καταφέρετε να αλλάξετε τίποτα και θα μείνει πίσω η δουλειά σας. Μην πτοείστε από μερικές δυσκολίες που εμφανίζονται στο δρόμο σας και εστιάστε στο στόχο σας ώστε να καταφέρετε να τον υλοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάποια καλά νέα σε σχέση με τα οικονομικά θα σας τονώσουν το ηθικό, επειδή όμως δεν παύετε να προβληματίζεστε όλη την ώρα για το τι θα γίνει από εδώ κι έπειτα, απολαύστε τη θετικότητα που σας περιβάλλει και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους, αρκεί να το οραματίζεστε κι εσείς. Η φοβία που έχετε σε σχέση με τους γιατρούς, έχει σαν αποτέλεσμα να υποφέρετε και το κυριότερο να κινδυνεύει η υγεία σας, καθώς όσο αποφεύγετε να προλάβετε ώστε να μην επιδεινωθούν κάποια προβλήματα, τόσο πιο δύσκολο θα είναι αργότερα να τα αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ Καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είστε αρκετά ευέξαπτοι και προκειμένου να δημιουργηθεί ένταση με τους συνεργάτες σας, αν έχετε τη δυνατότητα να πάρετε κάποιο ρεπό, θα είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τονώνει τον τομέα της εμφάνισης και της γοητείας σας (παρόλο που εσείς δε θα το αντιλαμβάνεστε) και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία γνωριμία που θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και θα φέρει στη ζωή σας το νόημα που ψάχνατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με τέτοιο πλανητικό συνωστισμό που συμβαίνει στο ζώδιό σας, η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι εντελώς κουλουβάχατα, οπότε μη μπείτε καν σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος βασικών ζητημάτων που σας απασχολούν, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι λανθασμένες. Μια συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν θα σας δημιουργήσει αρκετή απογοήτευση, καθώς οι καινούριες αντιλήψεις του θα σας κάνουν να πέσετε απ τα σύννεφα και να μην ξέρετε από πού να φύγετε…

ΤΟΞΟΤΗΣ Αν δε θέλετε οι καταστάσεις απείρου κάλους που είχατε ζήσει στο παρελθόν να επαναληφθούν, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση στα μέλη της οικογένειά σας και κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας, ώστε να μην ξεπεράσει κανείς τα όρια της ιδιωτικής σας ζωής. Κάποιος θα προσπαθήσει να παραποιήσει τα λόγια σας και να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, οπότε φροντίστε να είστε σε εγρήγορση, ώστε να αντικρούσετε τις κακοήθειες ορισμένων προτού επεκταθούν περισσότερο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα σε σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, αλλά κάποια νέα δεδομένα θα σας καταπλήξουν και θα ανέβει στην εκτίμησή σας ακόμη περισσότερο. Φροντίστε να του το εκφράσετε, καθώς θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή του σε μεγάλο βαθμό. Ακολουθείστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, μην τρώτε όποτε και αν το θυμάστε και πίνετε πολύ νερό, ώστε να μπορέσετε να καταπολεμήσετε τη μόνιμη κούραση που αισθάνεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ορισμένα σχέδια που έχετε από καιρό, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε το άλμα και να προσπαθήσετε να τα υλοποιήσετε, φροντίστε όμως να είστε σε θέση να υποστηρίξετε την προσπάθειά σας, ώστε να μην πάει ο κόπος σας τζάμπα και τελικά βρεθείτε σε χειρότερη θέση απ ότι μπορεί να είστε… Στον ερωτικό τομέα, απ ότι φαίνεται η πολλή σκέψη θα σας φάει.. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και εκφράστε την ερωτική σας επιθυμία στο σύντροφό σας χωρίς αναστολές.

ΙΧΘΥΣ Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια συνεργασία, λάβετε σοβαρά υπόψη σας πως πρόκειται για μια μακροχρόνια δέσμευση, οπότε εξετάστε πολύ καλά τις συνθήκες, ώστε να μη φτάσετε σε σημείο να πηγαίνετε με το στανιό στη δουλειά σας για κάποια χρόνια… Η συναναστροφή σας με ένα φιλικό πρόσωπο από κάποια ξένη χώρα, θα σας ανοίξει τους ορίζοντες και θα δείτε από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία τη ζωή σας και τις προοπτικές που μπορεί να έχετε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ