2014-10-09 10:06:12
Φωτογραφία για ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ... ΑΚΡΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Από την περίοδο της προετοιμασίας κιόλας, ο Μίτσελ είχε δείξει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις τη μεγάλη βαρύτητα που δίνει στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού από τα δύο άκρα. Αυτό άλλωστε ήταν χαρακτηριστικό των ερυθρόλευκων και την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς ο Τζόελ Κάμπελ ήταν αυτός που έκανε μια πολύ καλή σεζόν βοηθώντας σημαντικά τους ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει περισσότερα πράγματα από την ανάπτυξη στα άκρα, καθώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο και ο Μήτρογλου θα μπορέσει να απειλήσει περισσότερο τις αντίπαλες άμυνες αλλά και παίκτες όπως ο Τσόρι ή ο Φουστέρ θα έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν παίζοντας σε ρόλο δεύτερου φορ, πίσω από τον Μήτρογλου.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Ισπανός τεχνικός δεν είδε αυτά που ήθελε από τους ακραίους επιθετικούς του, στα τελευταία ματς του Θρύλου, δηλαδή σε Περιστέρι και Μάλμε. Δύο αγώνες στους οποίους ο Ολυμπιακός είχε ν' αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες και τελικά δεν βρήκε τον τρόπο να τις διασπάσει, για να δημιουργήσει παιχνίδι με τα δύο εξτρέμ να πατούν στην αντίπαλη περιοχή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ