2014-10-09 16:47:30
Φωτογραφία για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ... ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ UNICEF Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια στήριξης προς τη UNICEF, η οποία πηγαίνει πάρα πολύ καλά και έχει αντίκρισμα.

Ο Θρύλος στέκεται τόσο στο πλευρό του Οργανισμού όσο και των παιδιών που έχουν ανάγκη από εμβολιασμό.

Παρακάτω, μάλιστα, υπάρχει το κείμενο από την ιστοσελίδα του Οργανισμού, το οποίο κοινοποιήθηκε από την ΠΑΕ στα social media και δίνει περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς.

Αναλυτικά Ο αγώνας μας συνεχίζεται!

Γίνετε κι εσείς κρίκος στην αλυσίδα αγάπης της UNICEF και του Ολυμπιακού, με έπαθλο το μεγαλύτερο που κερδήθηκε ποτέ: περισσότερα παιδικά χαμόγελα, περισσότερα ευτυχισμένα και υγιή παιδιά.

Ενισχύστε με μία εφάπαξ δωρεά σας την προσπάθεια του Ολυμπιακού και της UNICEF μέσω της πρωτοβουλίας «100% Campaign».

Με τη μηνιαία δωρεά σας ενισχύετε συστηματικά το πρόγραμμα «Νονός της UNICEF» παρέχοντας κάθε μέρα, 12 μήνες το χρόνο, τα εμβόλια, την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, το φαγητό στα παιδιά που τα χρειάζονται και που η ζωή τους εξαρτάται από αυτά.


Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε στο πρόγραμμα δωρητών και να γίνετε με αυτόν τον τρόπο, ένας ισχυρός κρίκος στην αλυσίδα αγάπης της UNICEF και του Ολυμπιακού.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας κατά την διάρκεια της πρώτης χρονιάς αυτής της ιστορικής συνεργασίας και ελπίζουμε ότι και φέτος θα ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ