2014-10-09 19:03:40
Φωτογραφία για Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη ο δράκος των Πετραλώνων
«Καμπάνα» 25 ετών -κατά συγχώνευση- έριξε το δικαστήριο στον διαβόητο «δράκο των Πετραλώνων», ο οποίος παριστάνοντας τον αστυνομικό ασελγούσε σε μαθήτριες ηλικίας από 8 έως 14 ετών.

Η απόφαση της Δικαιοσύνης, που βάζει για τα καλά στη φυλακή τον 41χρονο Στέλιο Γεωργιάδη, ανακοινώθηκε σε βαρύ κλίμα, καθώς στην αίθουσα του δικαστηρίου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς των ανήλικων κοριτσιών που έπεσαν θύματά του. Ο διεστραμμένος άντρας, ο οποίος καταδικάστηκε για 21 περιπτώσεις ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων, ομολόγησε την ενοχή του για την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε δύο ληστείες.

«Αυτό το τέρας θα έπρεπε να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα! Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση την ελληνικής Δικαιοσύνης να τον τιμωρήσει με 71 χρόνια κάθειρξη, όμως κι αυτά θα γίνουν 25 και στο τέλος θα μειωθούν στα 15, όπως γίνεται πάντα. Θα έπρεπε να σαπίσει στη φυλακή» λέει στην «Espresso» η γνωστή show woman Τσίλα, η οποία βρέθηκε στο δικαστήριο ως μάρτυρας, καθώς ένα κοριτσάκι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός της (η βαφτιστήρα της) βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα του «δράκου των Πετραλώνων».


Εξοργισμένη, η γνωστή από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της (λόγω των συμμετοχών της στο ριάλιτι «Φάρμα» και σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια) Τσίλα τονίζει: «Εχω φρίξει με όλα αυτά που άκουσα στη δίκη ότι έκανε αυτό το τέρας στα ανήλικα κοριτσάκια. Ευτυχώς το παιδάκι της φίλης μου υπέστη τελικά τα λιγότερα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κι αυτό το κοριτσάκι δεν έζησε τον εφιάλτη ενός βιαστή ανηλίκων, κάτι που θα το ακολουθεί για όλη του τη ζωή».

Η show woman δηλώνει συγκλονισμένη, καθώς, όπως λέει, «όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβούν και στη δική μου κόρη...» Να σημειωθεί ότι, όπως και κατά το στάδιο της ανάκρισης, ο 41χρονος προσήλθε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο και για τον λόγο αυτό διορίστηκε αυτεπάγγελτα δικηγόρος.

Ο καταδικασθείς εντόπιζε μαθήτριες την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους, στη λήξη των μαθημάτων. Τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο της κατοικίας τους, όπου τους συστηνόταν ως αστυνομικός, ο οποίος έκανε έρευνες για ναρκωτικά και για κλοπές που δήθεν είχαν γίνει στο σχολείο τους. Ακολούθως τις οδηγούσε σε απόμερα σημεία και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις. Μάλιστα το θράσος και η κυνικότητά του ήταν τέτοια που δεν δίσταζε να «χτυπά» ακόμη και δίπλα από το σπίτι του, κοντά στην πολυκατοικία όπου κατοικούσε μαζί με τη σύζυγο και τον 19χρονο γιο του, οι οποίοι όταν πληροφορήθηκαν για τη φρικτή του δράση, διέκοψαν κάθε επαφή μαζί του.

Την τελευταία πενταετία ασέλγησε εις βάρος 21 κοριτσιών σε Πετράλωνα, Πατήσια, Νέο Ηράκλειο και Νέο Κόσμο. Ανατριχίλα επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κάποια εσώρουχα από τα θύματά του, ενώ φέρεται να έκλεψε και 10 ευρώ από ένα κοριτσάκι.

Είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές και είχε φυλακιστεί

Ο 41χρονος κούριερ, ο αποκαλούμενος και «δράκος με το κράνος» (γιατί δρούσε πάντα φορώντας το), συνελήφθη στα τέλη Μαΐου του περασμένου έτους.

Οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας σε τράπεζα στα Πατήσια είχε καταγράψει τα χαρακτηριστικά του δικύκλου του, από τα οποία -συγκεκριμένα από την μπαγκαζιέρα- η Αστυνομία είχε καταλήξει σε αυτόν. Μεγάλη εντύπωση προκαλεί ότι ο 41χρονος, ο οποίος είναι πατέρας ενός 19χρονου αγοριού, είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές το χρονικό διάστημα 1995 - 2005 για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και της αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών.

Μάλιστα, καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας σε 37 χρόνια κάθειρξη και φυλακίστηκε. Εξέτισε 11 χρόνια και πέντε μήνες αφότου αποφυλακίστηκε, όμως το 2008 άρχισε τον... τρίτο κύκλο δράσης του, διαπράττοντας τα ίδια εγκλήματα σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ