2014-10-09 21:05:17
Φωτογραφία για Ξεκινάει σε λίγη ώρα η πρώτη φετινή μάχη των αιωνίων
Το πρώτο επίσημο ματς των δύο «αιώνιων» τη φετινή σεζόν δεν έμελε μόνο να τους βρει αντιμέτωπους, αλλά και να κρίνει… μισό τίτλο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό απόψε (21:30, ΑΝΤ1) στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες.

Γιατί θα γίνει σε άδειο γήπεδο, λόγω τιμωρίας των «πράσινων» από τους περσινούς τελικούς και γιατί οι δύο ομάδες πέρα από ανέτοιμες θα είναι κι ελλιπείς. Ο μεν Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει σε Νέλσον, Μαυροκεφαλίδη, Χαραλαμπόπουλο, και Γκιστ, ο δε Ολυμπιακός στους Παπαπέτρου και Ντάρντεν.

Ήδη στην τετράδα του θεσμού βρίσκονται και περιμένουν ο ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Πάτρας κι η ΑΕΝΚ. Η ημιτελική φάση είναι προγραμματισμένη για τις 20/12/14, ενώ ο τελικός για τις 21/2/15.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ, Χάντερ, Ντάνστον, Σπανούλης, Σλούκας, Λαφαγέτ, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Καββαδάς, Κατσίβελης.

Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Σλότερ, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Λούντζης, Παππάς, Διαμαντίδης, Μπατίστα, Κόνιαρης, Διαμαντάκος, Μπλουμς, Παπαγιάννης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ