2014-10-09 23:06:32
Φωτογραφία για Style Tips: 5+1 tips να αναβαθμίσεις τα πιο casual κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου!
Πως θα κάνεις ακόμα και το πιο κλασσικό ρούχο σου να δείχνει το απόλυτο must-have κομμάτι της σεζόν Είναι κάποια στάνταρ κομμάτια που έχεις στη γκαρνταρόμπα σου, τα λατρεύεις, τα φοράς συνέχεια αλλά πάντα με τον ίδιο, βαρετό τρόπο! Συνδύασε με το σωστό τρόπο αυτά τα casual ρούχα σου, για να τα αναβαθμίσεις και να τα κάνεις να δείχνουν ακριβά και elegant, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευρώ παραπάνω!

Μάθε τα μικρά μυστικά μας για να το καταφέρεις:

#1 Τα κλασσικά σου sneakers:

Συνδύασε τα με ένα oversized, καμιλό παλτό για να τα κάνεις να δείχνουν πιο μοντέρνα από ποτέ!

#2 Το παλιό σου πουλόβερ:

Τόλμησε να το φορέσεις πάνω από μια chic, μίντι φούστα και σου εγγυώμαι ότι όλοι θα σε ρωτούν από πού αγόρασες αυτό το υπέροχο πουλοβεράκι!

#3 Η κάπα της μαμάς σου:

Δοκίμασε να τη φορέσεις πάνω από ένα total black, casual σύνολο για να νιώθεις safe. Όχι μόνο θα αναβαθμίσεις το κλασσικό σου outfit αλλά θα μεταμορφωθείς στη στιγμή στο απόλυτο fashion icon στο γραφείο.


#4 Το oversized blazer:

Αγόρασες εκείνο το oversized σακάκι αλλά δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις; Βάλε μια ζώνη στη μέση και μεταμόρφωσε το στο πιο it μίνι φόρεμα της γκαρνταρόμπας σου!

#5 Το vintage, boyfriend τζην σου:

Το φορούσες στην εφηβεία με τα αθλητικά σου, αλλά σήμερα σου φαίνεται λίγο… ντεμοντέ; Δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα μαύρο τοπ και μυτερές γόβες και σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη!

#6 Το καλοκαιρινό, σέξι σορτσάκι σου:

Κι όμως, μπορείς ακόμα να το φορέσεις και να δημιουργήσεις ένα up to date look! Πως; Απλά συνδυάζοντας το με μια μακριά καμπαρντίνα και ένα κλασσικό πουκάμισο!
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ