2014-10-10 05:59:06
Φωτογραφία για Ο φόβος της ήττας κρατά τους Τούρκους στα Σύνορα με τη Συρία!
Ο φόβος της Ήττας κρατά τους Τούρκους έξω από τη μάχη στο Κομπάνι. Αν και έχουν μαζέψει ολάκερη Στρατιά από άρματα ,πυροβολικό και Αντιαεροπορικούς πυραύλους δεν πρόκειται να κάνουν βήμα αν δεν έχουν την συμμετοχή της Διεθνούς Συμμαχίας εναντίον των Τζιχαντιστών ! Αυτή η στάση οδήγησε τον αντιπρόεδρο των Αμερικανών να δηλώσει ότι η Τουρκία δεν είναι αξιόπιστος Σύμμαχος.

Οι Τούρκοι μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε προέλαση εναντίον της Πόλης Κομπανί αφούν οι Τζιχαντιστές διαθέτουν μεν βαρύ οπλισμό αλλά αποτελούνται από αντάρτες και όχι από τακτικό Στρατό και είναι ευάλωτοι σε επίθεση!

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε την αντεπίθεση των Κούρδων Μαχητών που είναι οπλισμένοι με ελαφρά όπλα Πεζικού και ελάχιστα ομαδικά όπλα και κατάφεραν αφού η Αμερικάνικη αεροπορία βομβάρδισε τις θέσεις των Τζιχαντιστών να ανακαταλάβουν τα 2/3 της πόλης!

Οι Τούρκοι αν και έχουν την μεγαλύτερη αεροπορική βάση τους σε απόσταση λιγότερη των 100 μιλίων από τα Σύνορα και έχουν τάξει Αυτοκινούμενα Πυροβόλα στα Σύνορα (φώτο) δεν πρόκειται να κουνήσουν το μικρό τους δακτυλάκι εκτός του ότι έχουν επαφές με τους Τζιχαντιστές υπάρχει και ο ενδεχόμενος φόβος της Ήττας!


Ποτέ δεν πρόκειται να αφήσουν τον ανίκητο Στρατό τους να κινδυνέψει οι Τούρκοι Στρατηγοί γιατί τα δεινά που θα επακολουθήσουν θα είναι τρομακτικά!

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο ΥΠΕΞ των Τούρκων στη Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ

«Η Αγκυρα αποκλείει το ενδεχόμενο «μονομερούς» επιχείρησης στην Κομπάνι»

Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένει κανείς ότι η Τουρκία θα διεξαγάγει μονομερή χερσαία επιχείρηση για τη σωτηρία της συριακής κουρδικής πόλης Κομπάνι», δήλωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«…Διεξάγουμε συνομιλίες…Όταν θα υπάρξει κοινή απόφαση, η Τουρκία δεν θα αποστεί από το να διαδραματίσει τον ρόλο που τής αντιστοιχεί», δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ που επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ διευκρίνισε ότι η δημιουργία ζώνης ασφαλείας ή απαγόρευσης των πτήσεων στο έδαφος της Συρίας δεν βρίσκεται «ακόμη» στο μενού των συζητήσεων.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει απλή και ευθεία απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ. Η δημιουργία ζώνης ασφαλείας στη βόρεια Συρία την οποία θα υπερασπίζεται η Τουρκία δεν βρίσκεται «ακόμη» στο μενού των συνομιλιών των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας.

Νέα αεροπορική επιδρομή κατά των τζιχαντιστών στο Κομπάν

Ο υπό τις ΗΠΑ διεθνής συνασπισμός πραγματοποίησε σήμερα δύο νέες αεροπορικές επιδρομές κατά θέσης των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους στον νοτιο-δυτικό τομέα της πόλης Κομπάνι, ενώ το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε ότι το εν τρίτον της κουρδικής πόλης τελεί πλέον υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κατέστρεψαν όλες τις M3!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κατέστρεψαν όλες τις M3!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ